Το Kudeta επιστρέφει με επιβλητικό τρόπο (pics)


Γράφει το City of Larnaka

Εδώ και λίγο καιρό όσοι περνούν από τον παραλιακό δρόμο των παγωταριών προς Μακένζι, έρχονται αντιμέτωποι με το εργοτάξιο που στήθηκε στο πρώην Castle Hotel. Το ακίνητο, το οποίο έχει αγοραστεί από τον Λιβανέζο επενδυτή Toni Saniour  ξεκίνησε να αξιοποιείται και οι εργασίες προχωρούν κανονικά. Παρά το ότι το καλοκαίρι είναι ήδη στα μισά αυτό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους επενδυτές καθώς αυτό που θα φέρουν στην πόλη θα είναι κάτι το πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα παίξει δυνατά και το χειμώνα.

Αν και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει στο χώρο εν τούτης όμως σε συνεννόηση που έχουμε με τους υπεύθυνους του έργου δεν επιθυμούν να βγει κάτι προς τα έξω ως προς το τι θα γίνει στο κτίριο του πρώην Castle Hotel. Άλλωστε αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν οι υπεύθυνοι και μέσα από τα τεράστια διαφημιστικά που στήθηκαν γύρω από το εργοτάξιο εδώ και 2 ημέρες στο οποίο αποκάλυψαν τον ερχομό του Kudeta, όμως άφησαν το ερωτηματικό για το πρώην Castle Hotel στέλνοντας βέβαια το μήνυμα ”Sea you soon”.

DSC00532 (Small)

DSC00534 (Small)

Aναμφίβολα με τον ερχομό των 2 νέων αφίξεων η περιοχή αποκτά μεγάλη δυναμική αν αναλογιστεί κανείς ότι δίπλα ακριβώς λειτουργεί σύντομα το νέο Boutique ξενοδοχείο ”Island”.

DSC00533 (Small)

Δείτε φωτογραφίες από τα τεράστια και επιβλητικά διαφημιστικά που κάλυψαν το χώρο του εργοταξίου.

DSC00537 (Small)

DSC00538 (Small)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »