Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το C.AR.E Festival


Πραγματοποιήθηκε στις 6, 7, και 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος», Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα, Μουσείο Πιερίδη, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Youth Makerspace Larnaka, Πλατεία Ζουχουρί

 

Η πρώτη έκδοση του Cyprus Arts and Education (C.AR.E) Festival από τη Λάρνακα 2030 είναι πια γεγονός! Ο πήχης μπήκε ψηλά από την οργανωτική ομάδα και το στοίχημα κερδήθηκε, τόσο από άποψη περιεχομένου αλλά και συμμετοχής. Για ένα τριήμερο η Λάρνακα γέμισε από τέχνη, περιέργεια και συνδημιουργία για παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους με τα παιδικά χαμόγελα να απλώνονται παντού και να αγκαλιάζουν όλη την πόλη. Το Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος», τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Youth Makerspace Larnaka, το Μουσείο Πιερίδη, το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα και την Πλατεία Ζουχουρί.

May be an image of 3 people and crowd

Η διοργάνωση, που ήταν ένα πανηγύρι τέχνης και έκφρασης, περιελάβανε 23 δράσεις με θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, αφηγήσεις παραμυθιών, μουσικές παραστάσεις, και εργαστήρια αφήγησης, γραφής, μουσικής, θεάτρου, εικαστικής έκφρασης και δημιουργικού παιχνιδιού. Αξίζει να υπογραμμίσουμε την πολύ μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή με τις πλείστες παραστάσεις και τα εργαστήρια να είναι υπερπλήρη.

 

Με την τόσο μεγάλη συμμετοχή του κοινού και τη γόνιμη εμπλοκή καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών φορέων μπήκαν οι στέρεες βάσεις ώστε να καταστεί το C.AR.E festival ένας ετήσιος θεσμός που θα δώσει χωρίς αμφιβολία νέα ώθηση στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης και της χώρας μας.

 

Η διοργάνωσή του C.AR.E festival έγινε εφικτή μέσα από τη συνεργασία της Λάρνακας 2030, του Ιδρύματος Πιερίδη, του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους Επαρχίας Λάρνακας, του Youth Makerspace και των εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ Λάρνακας, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας.

May be an image of 10 people

ΧΟΡΗΓΟΙ
Χορηγός: Ocean Basket

Συνέταιρος: HF Markets

Digital Partner: IDEA SEVEN

Υποστηρικτής: Sun Shadow

Φίλος: Livadiotis Group

Φίλος: McDonald’s

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »