Το Hair Lab by Antonis έδωσε χαρά στα παιδάκια και τις μανούλες του Σύνδεσμου Ηλιαχτίδα Ζωής


Ένας θεσμός, που έγινε και θα γίνει πράξη. Το Hair Lab by Antonis, άνοιξε τις πόρτες του στα παιδάκια με ιδιαιτερότητες του Συνδέσμου “Ηλιαχτίδα ζωής” και στις μανούλες τους, για μια μοναδική μέρα χαλάρωσης και ανανέωσης. Το Hair Lab by Antonis, υποδέχτηκε, χθες 15 Ιουνίου 2021, παιδάκια και μαμάδες από το Σύνδεσμο “Ηλιαχτίδα Ζωής” και τους χάρισε μια μέρα γεμάτη χαμόγελα και όμορφη διάθεση.

Ο υπεύθυνος του κομμωτηρίου, Αντώνης Σαββίδης, τόνισε, πως «πρέπει να φροντίζουμε και να δίνουμε χαρά και δύναμη σε αυτά τα παιδιά και τις μαμάδες τους, που επιτελούν έργο και δίνουν καθημερινό αγώνα. Τα παιδιά, είναι ένα δώρο και τα χαμόγελα τους αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου. Αυτή η μέρα θα γίνει θεσμός και οι πόρτες του Hair Lab by Antonis, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, θα ανοίγουν τις πόρτες για τα παιδιά και τις μανούλες του Ηλιαχτίδα».

Το Hair Lab by Antonis, βρίσκεται επί της οδού Αχμέτ Κενάν 2, στη Λάρνακα και είναι ανοιχτό 7 μέρες τη βδομάδα. Βρείτε το Hair Lab by Antonis, στα social media, (Instagram: hairlabbyantonis), (Facebook: Hair Lab by Antonis).



Κύριες Ειδήσεις





Translate »