Αρχίζουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Μαρίνα Λάρνακας


Η Μαρίνα Λάρνακας εισέρχεται στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, με πρεμιέρα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, οπότε στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή φωταγώγησης, τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να ζωγραφίσουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και να ψωνίσουν από το φιλανθρωπικό παζαράκι.

 

 

Σε μία παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, σας περιμένουμε με γιορτινή διάθεση, στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, να προσέλθετε οικογενειακώς και να περάσετε ευχάριστα πλάι στη θάλασσα και φυσικά με ποικίλες δραστηριότητες για τους μικρούς πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων.

Σάββατο και Κυριακή 2-3 Δεκεμβρίου θα στηθεί Φιλανθρωπικό παζαράκι για τη φιλόπτωχο αδελφότητα Αμμοχώστου από τις 16:30 το απόγευμα μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, καθώς την Κυριακή για τους λάτρεις του παλιού αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί show με αντίκες Mercedes SL και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης με τη κόκκινη στολή του, θα περάσει με φορτηγό της Coca Cola στις 20:00 το βράδυ με πολλές εκπλήξεις.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου η μεγάλη Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Χριστούγεννα Αγάπης» από το Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου Άγιοι Βασίληδες με μοτοσικλέτες θα χαρίσουν τη δική τους πινελιά αγάπης στα παιδιά και όσους βρεθούν στην Μαρίνα Λάρνακας.

Άγιος Βασίλης με το φορτηγό της Coca Cola, θα επισκεφθεί ξανά την Μαρίνα Λάρνακας στις 19 Δεκεμβρίου για όσα παιδιά δεν προλάβει να συναντήσει στην πρώτη του επίσκεψη.

Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και κοπιάστε στις εκδηλώσεις στη Μαρίνα Λάρνακας, συνδυάζοντας ξεκούραση για τους ενήλικες και στιγμές ανεμελιάς και χαράς για τα μικρά παιδιά.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »