Η Wolt έκανε δυναμική είσοδο στη Λάρνακα!


Η Woltη πιο cool πλατφόρμα food delivery έκανε την είσοδό της σε ακόμη μια πόλη της Κύπρου, τη Λάρνακα! Εκλεκτά εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία της πόλης μοιράζονται μαζί μας τις καλύτερες αλμυρές και γλυκές γεύσεις τους και η Wolt τις φέρνει στην πόρτα μας και όχι μόνο, όλες τις ώρες της ημέρας!

Στους μεγαλύτερους και μικρότερους δρόμους της Λάρνακας, σε σπίτια και εργασιακούς χώρους, σε πάρκα και πλατείες, αλλά και στις παραλίες (ναι, ναι και στις παραλίες!) η Wolt μας παραδίδει ό,τι λαχταράμε από τα αγαπημένα μας στέκια και το απολαμβάνουμε με την παρέα μας όπου κι αν βρισκόμαστε!

Και όλα αυτά χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Κατεβάζουμε την εφαρμογή της Wolt από το Google Play ή το AppStore, διαλέγουμε τα αγαπημένα μας πιάτα/ροφήματα/σνακ/γλυκά κ.λπ. και αν προτιμάμε, επιλέγουμε την υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή».

Η υπηρεσία της live παρακολούθησης μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία μας, ενώ για οποιαδήποτε απορία έχουμε σχετικά με την όλη διαδικασία, οι άνθρωποι της Wolt είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν μέσω chat.

Για να δείτε όλες τις συνεργασίες της Wolt στην πόλη του Ζήνωνα, πατήστε εδώ! Ξέρατε ότι τα μοναδικά ροφήματα και σνακ των Starbucks τα φέρνει σε μας αποκλειστικά η Wolt; Μερικές ακόμα συνεργασίες είναι τα φοβερά Βάλτου Ρίγανη, Estrella, New York Sweets, Kalamaki Bar και Hans & Gretel, ενώ σύντομα καταφθάνουν και άλλες επιχειρήσεις στη λίστα των συνεργατών της Λάρνακας.

Για εμάς που είμαστε οπτικοί τύποι, η Wolt διαθέτει φωτογραφίες για κάθε τι που παραγγέλνουμε προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να έχουμε εικόνα όλων των επιλογών που προσφέρει.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μπορούμε να μοιραστούμε τον προσωπικό μας κωδικό της πλατφόρμας με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία, ενώ εμείς κερδίζουμε €5 στην επόμενή μας παραγγελία.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη την Wolt, κάντε τώρα την πρώτη σας παραγγελία και κερδίστε 7€ έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό «LOVELARNACA».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο και για να μάθετε τις νέες συνεργασίες που έρχονται στη Λάρνακα, επισκεφθείτε το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Πηγή: philenews.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »