Προϊόντα και γεύσεις της Κύπρου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο αεροδρόμιο!


Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και ο οργανισμός Χαρά-Ζω διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ και ταυτόχρονα την προώθηση τοπικών προϊόντων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10πμ μέχρι και τις 5μμ στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας κας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Όσοι αναχωρούν από το νησί μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ταυτόχρονα να αγοράσουν κυπριακά προϊόντα της Επαρχίας Λάρνακας από μέλη του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η τηλεμαγείρισα Χρύσω Λέφου, ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης Μιχάλης Χατζήμιχαήλ, ο βιολιστής Σάββας Στεφάνου και το χορευτικό Εργαστήρι Χορόκραμα.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ενίσχυση των δράσεων του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας:

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004, από μια ομάδα 22 γυναικών και σήμερα απαριθμεί πάνω από 500 γυναίκες μέλη από 22 Κοινότητες της Ορεινής και Ημιορεινής Λάρνακας. Έχει την έδρα του στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας και διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι κύριοι σκοποί του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, περιλαμβάνουν τη προβολή και ανάδειξη της Υπαίθρου της Λάρνακας, μέσα από την πολιτιστική, πνευματική, φιλανθρωπική και περιβαλλοντολογική ανάπτυξη της, την διάσωση και διατήρηση της παράδοσης και της κουλτούρας της περιοχής καθώς και την ενδυνάμωση των γυναικών για επαγγελματική/ επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σωματείο ΧΑΡΑ-ΖΩ:

Το ΧΑΡΑ-ΖΩ είναι μια εθελοντική ΜΚΟ με 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Σκοπός του είναι να δίνει χαρά , εφορεία, ανακούφιση και στήριξη σε ευάλωτα άτομα ώστε να χαίρονται και να ζουν άνετα στην κοινωνία, προωθώντας την εξάλειψη της ανισότητας και του ρατσισμού.

Συμμετέχει στα κοινωνικά προβλήματα ευάλωτων ατόμων.

Προωθεί την υγεία, την εκπαίδευση και ευημερία σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, των πιο κάτω κοινωνικών ομάδων:

  • Παιδιά
  • Μονογονείς
  • Ηλικιωμένοι
  • Άρρωστοι
  • Όλες οι ηλικίες
  • Αυτοί που έχουν ανάγκη ώστε να μπορούμε να τους παρέχουμε την απαραίτητη ενθάρρυνση και συμπαράσταση.

εικόνα_Viber_2023-08-22_11-46-57-250.jpg



Κύριες Ειδήσεις





Translate »