Πεζοδρόμηση εμπορικού κέντρου και Χριστουγεννιάτικη παρέλαση


Ο Δήμος Λάρνακας θέλοντας να συμβάλει στην αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, από τις 7.00 π.μ μέχρι τις 9.00μ.μ., το Εμπορικό Κέντρο θα πεζοδρομηθεί.

 

Συγκεκριμένα οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος  θα γίνουν πεζόδρομοι ούτως ώστε να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται πιο ομαλά.

Για το λόγο αυτό, πέραν των Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης θα προσφέρεται, μετά από συνεννόηση με τη Σχολική Εφορία Λάρνακας, ο χώρος του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου ως χώρος στάθμευσης οχημάτων. Η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος, θα επιτρέπεται.

Παράλληλα, ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι την ίδια μέρα, στις 6.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί και η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο με την Κάθοδο του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας,

Διαδρομή: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνας, Γλάδστωνος.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Η στάθμευση επί των πιο πάνω οδών, καθόλη τη διάρκεια της πεζοδρόμησης, απαγορεύεται. Τονίζεται ότι παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »