Πάμε στον Άγιο Θεόδωρο για ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο απόγευμα


«Μακάρι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο, χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές».
Αυτή την ευχή θα κάνει πραγματικότητα ο Λαογραφικός Όμιλος «Πεντάσχοινος» και φέτος στην καθιερωμένη του εκδήλωση
«Χριστούγεννα στο Χωριό»
το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο προαύλιο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Θεοδώρου στις 16:00.
Ο Όμιλος μας θα τρατάρει τον κάθε επισκέπτη με κάστανα, κρασάκι και ζιβανία για να τον ζεστάνει και να τον χαλαρώσει από την καθημερινότητα.
Η μουσική και ο χορός δεν γίνεται να λείψουν από μια τέτοια βραδιά. Τα παιδάκια των χορευτικών μας ομάδων θα ξετυλίξουν μπροστά στα μάτια μας το ταλέντο τους και με τις χορευτικές του κινήσεις θα απλώσουν την χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη.


Αυτά τα Χριστούγεννα, θα είναι γεμάτα παιχνίδι, διασκέδαση και ζωντάνια.Το καρουζέλ του Άι Βασίλη, έρχεται να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ το κόκκινο τρενάκι των ξωτικών θα κάνει βόλτες στο όμορφο χωριό μας αφήνοντας τα παιδιά να ταξιδέψουν με την φαντασία τους και να ζήσουν το μαγικό παραμύθι.


Γλυκιές κρέπες θα τρελάνουν τον ουρανίσκο των μικρών μας φίλων ενώ το candy shop που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη, γεύσεις και χρώμα θα είναι εκεί να γλυκάνει κάθε επισκέπτη.


Ζεστά ροφήματα θα πωλούνται στο καφενείο μας, ενώ στα περίπτερα του Ομίλου μας, του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Θεοδώρου και της Ερανικής Επιτροπής Αγ. Αθανασίου Πεντασχοινίτη θα μπορείτε να βρείτε άνθη, βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα και εντυπωσιακές κατασκευές.


Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους να περάσουμε ένα όμορφο χειμωνιάτικο απόγευμα. #βρεςτημαγεία μαζί μας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »