Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου 2018!


Η διοργάνωση του μεγαλύτερου του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της πόλης του Ζήνωνα.

Η πόλη της Λάρνακας έχει πλέον αποκτήσει τον δικό της Διεθνή Μαραθώνιο που συνεχίζει να την αναδεικνύει ως ένα υπέρλαμπρο κέντρο αθλητισμού, το οποίο φέτος επισκέφθηκαν δρομείς προερχόμενοι από περισσότερες από 25 χώρες. Ο 2ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου 2018, για να προσφέρει ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Από τους πιο τολμηρούς μαραθωνοδρόμους, μέχρι και τα παιδιά που συμμετέχουν στο 1  χιλιόμετρο, η Λάρνακα σε περιμένει να απολαύσεις όσα έχει να προσφέρει, λαμβάνοντας μέρος σε μια από τις πιο ποιοτικές και άρτια διοργανωμένες εκδηλώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο, τρέχοντας κατά μήκος διαδρομών που η φυσική τους ομορφιά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Κάνε έγκαιρα την εγγραφή σου στο www.larnakamarathon.com, καθώς ισχύει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών ανά αγώνισμα, και μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Λάρνακας!

Μην ξεχνάμε ότι οι συμμετοχές του πρώτου Μαραθωνίου έκλεισαν νωρίτερα πριν την εκκίνηση και εκατοντάδες δρομείς που ήθελαν να συμμετάσχουν δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: sport-fm.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »