Νέοι προορισμοί από Λάρνακα για ελληνικά νησιά, από την TUS


Η TUS επεκτείνει τον στόλο της με νέα τζετ και προσφέρει πτήσεις σε νέους προορισμούς από τη Λάρνακα στα ελληνικά νησιά

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: “Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τον στόλο της με δύο Fokker 100 Jets.

Η απόκτηση των νέων αεροσκαφών κρίθηκε απαραίτητη για να μπορέσει η εταιρεία να ικανοποιήσει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση αλλά και να μπορέσει να προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες πτήσεις σε νέους προορισμούς και με μεγαλύτερη συχνότητα.

Τα δύο τζετ έχουν ήδη αφιχθεί, από το εργοστάσιο της Fokker στη Νότιο Ολλανδία, στις εγκαταστάσεις της TUS στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, και το πρώτο εξ αυτών έχει ήδη ξεκινήσει να διενεργεί πτήσεις από τη Λάρνακα στα ελληνικά νησιά και το Τελ Αβιβ. Το δεύτερο τζετ θα ξεκινήσει τις πτήσεις πολύ σύντομα.

Το Fokker 100, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, είναι ένα τζετ 100 επιβατών που προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Πέρα από την επέκταση του στόλου της, η TUS προσφέρει επίσης και καινούριους προορισμούς από τη Λάρνακα προς τα ελληνικά νησιά
Η TUS θα πετά πλέον απευθείας στην Σκιάθο, την Κεφαλονιά, την Κω και τη Σάμο δίνοντας την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία έχει ταυτιστεί η TUS Airways.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 80 ευρώ για απλή μετάβαση. Με το εισιτήριο οι επιβάτες δικαιούνται μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια για τις εν λόγω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της Tus Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και σε πρώτο στάδιο η εταιρεία προγραμματίζει τη σύνδεση της Κύπρου με 16 προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο και το Λίβανο. Τα Fokker jests έρχονται να προστεθούν στον υφιστάμενο στόλο της TUS Airways που περιλαμβάνει γρήγορα και άνετα αεροσκάφη, όπως είναι τα τρία τα μεσαίου-μεγέθους, 50 θέσεων, Saab2000 της εταιρείας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »