Μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις τις επόμενες βδομάδες στη Λάρνακα


Πηγή: dialogos.com.cy

Τοξοβολία, τένις και αποκορύφωμα ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε διεθνές επίπεδο θα είναι τις επόμενες εβδομάδες η πόλη και επαρχία Λάρνακας, η οποία φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας.

Όπως προαναγγέλλει μέσα από το φθινοπωρινό ενημερωτικό της δελτίο της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας, ολόκληρος ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος αποτελούν μια σούπερ σεζόν για σπορτς.

Η συνέχεια δίδεται με τον πρώτο αγώνα που θα φιλοξενήσει το νεότευκτο Πάρκο Τοξοβολίας στην Πύλα.

Το πέμπτο Μεσογειακό Κύπελλο Αφροδίτη θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου στο ολοκαίνουργιο Πάρκο Τοξοβολίας, το οποίο θα υποδεχθεί τοξοβόλους από πολλές χώρες του κόσμου που θα διαγωνιστούν σε κατηγορίες ανδρών, γυναικών, νέων και δόκιμων. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Τοξοβολίας Κύπρου και όπως προαναφέραμε αποτελεί την παρθενική διοργάνωση στο Πάρκο Τοξοβολίας στην Πύλα, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Το πρώτο τους διεθνές τουρνουά θα φιλοξενήσουν και οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας στις οποίες θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 12 που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι διοργανώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις.

Τελευταία και μεγαλύτερη διοργάνωση είναι ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος επανέρχεται δριμύτερος μετά το περσινό διάλειμμα και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου. Η τέταρτη έκδοση της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης θα έχει και πάλι επίκεντρό της τις Φοινικούδες όπου θα δοθούν οι εκκινήσεις και είναι σίγουρο ότι και πάλι θα στεφθεί με την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων αγώνων, οι οποίοι προσέλκυσαν μέχρι και 10 χιλιάδες δρομείς ο καθένας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »