Εκτός πραγματικότητας για τα κυπριακά δεδομένα το μουσικό φεστιβάλ Beon1X στη Λάρνακα


Πηγή: alphanews.live

Κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής, άψογη διοργάνωση, σεβασμός στους θαμώνες και άψογη εξυπηρέτηση, κορυφαίος ήχος και φωτισμός, έκλεψαν τις εντυπώσεις το πρώτο τριήμερο του φεστιβάλ Beon1X που πραγματοποιείται στην παραλία του ΚΟΤ στην Ορόκλινη.

Οι διοργανωτές έκαναν σπουδαία δουλειά, οι καλλιτέχνες έδωσαν τη ψυχή τους και όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ανάμεσα σε άλλους παρέλασαν οι Carl Cox, Boris Brejcha, Matador, BLOND:ish και Henrik Shwarz, απόλαυσαν ένα πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα φεστιβάλ. Για όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, το φεστιβάλ θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, επίσης με κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η σκηνή που έστησαν οι διοργανωτές, εξωπραγματική, ο κόσμος διψούσε για μουσική, αφού πρώτη φορά επισκέπτονται την Κύπρο τόσα πολλά κορυφαία ονόματα Djs σε ένα και μοναδικό φεστιβάλ.

Εκείνο που επίσης ξεχώρισε, ήταν οι υπηρεσίες. Ο χώρος ήταν καθαρός, η ομάδα των διοργανωτών πρόθυμη να καθοδηγήσει τους θαμώνες, ενώ είναι εμφανές πως το φεστιβάλ κατάφερε να προσελκύσει φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής από το εξωτερικό. Αξίζουν πολλά μπράβο στους διοργανωτές.

654365343456365436543654

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – BEONX1 FACEBOOK PAGE

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »