Αρχίζουν οι «Φωτεινές Κυριακές» στο Πάρκο Γλυπτικής Πετραίον στο Μαζωτό


Φωτεινές Κυριακές , 5/5, 19/5 & 9/6  στο Πάρκο Γλυπτικής Πετραίον, Μαζωτός

Μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες χαράς, ενδυνάμωσης και εξέλιξης για όλη την οικογένεια, που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, έχουμε δημιουργήσει για εσάς.
Όπου μέσα από αφήγηση, παιχνίδια, εξερεύνηση, επικοινωνία, χιούμορ, δημιουργικότητα και καινούριες γνώσεις, ταξιδεύοντας μέσα στο μαγικό περιβάλλον του πάρκου γλυπτικής ΠΕΤΡΑΙΟΝ, θα ζήσετε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, που θα σας δώσουν τα εφόδια για να δημιουργήσετε περισσότερη χαρά και ποιότητα στην κάθε σας μέρα.

Φωτεινές Κυριακές – 1ο εργαστήριο
Η μαγεία των Χρωμάτων αγκαλιάζει τη ζωή σας!
__________________________________________________
5 Μαΐου 2019, 10πμ.-13μμ. Πάρκο Γλυπτικής Πετραίον, Μαζωτός

Την πολύ σημαντική και θεραπευτική θέση των χρωμάτων και του φωτός στη ζωή σας θα γνωρίσετε μέσα από το 1ο μας ταξίδι, και τον τρόπο να την αξιοποιήσετε για ζήσετε πιο όμορφα, πιο χρωματιστά, πιο χαρούμενα και πιο κοντά στη μοναδικότητα σας.

Φωτεινές Κυριακές – 2ο εργαστήριο
Η τέχνη της επικοινωνίας σας φέρνει κοντά!
_________________________________________________
19 Μαίου 2019, 10πμ.-13μμ. Πάρκο Γλυπτικής Πετραίον Μαζωτός

Την μεταξύ σας επικοινωνία θα μπορέσετε να εξερευνήσετε και να ενισχύσετε μέσα από το 2ο μας ταξίδι, με βιωματικό τρόπο, εξελιγμένες τεχνικές, παιχνίδια και χιούμορ, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο καλύτερα, αλλά και να δημιουργήσετε ένα πιο ουσιαστικό, εποικοδομητικό και αρμονικό τρόπο επικοινωνίας στην κάθε σας μέρα.

Φωτεινές Κυριακές – 3ο εργαστηριο
Η μοναδικότητα σας αναδύεται μέσα απ’ την παράδοση !
_________________________________________________
9 Ιουνίου 2019, 10-13μμ. Πάρκο Γλυπτικής Πετραίον Μαζωτός

Την μοναδική σας προσωπικότητα, την απέραντη δύναμη σας και την αξία σας, θα γνωρίσετε μέσα από το 3ο μας ταξίδι, παράλληλα με τον τρόπο να την αξιοποιείτε ολοκληρωτικά και να παρακινείτε τον εαυτό σας σωστά. Ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κτίσετε την δύναμη σας σε ακόμη πιο δυνατή βάση και αρμονική εξέλιξη μέσα από την σύνδεση με τις ρίζες σας και την παράδοση σας. Δημιουργώντας έτσι εσείς και τα παιδιά σας, σαν σύγχρονοι άνθρωποι, μια γέφυρα ισορροπημένης και σοφής εξέλιξης προς το μέλλον.

Ταξίδι απόλυτα εναρμονισμένο με τον χώρο, αφού το Πετραίον από μόνο του αποτελεί γέφυρα αρμονικής, δημιουργικής και δυναμικής εξέλιξης από την παράδοση στο μέλλον.

Με την Έλενα Χατζηγεωργίου, ιδρυτή του Pure Colour & Mind Coaching, Mind Coach, με ειδίκευση στη Χρωματοθεραπεία και το NLP, με 15 χρόνια δράσης και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων στον τομέα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων, καινοτόμα προγράμματα για την οικογένεια τους έφηβους και τα παιδιά.

Για γονείς με παιδιά 6+
__________________
Επένδυση για κάθε εργαστήριο €10 το άτομο (Για 3ο άτομο ή περισσότερα €8 το άτομο) Συμπεριλαμβάνει το Εργαστήριο, Υλικά, Ξενάγηση στο Πάρκο Γλυπτικής και Δροσιστικό Ποτό.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99616773



Κύριες Ειδήσεις





Translate »