Ανοίγει τις πύλες του το Christmas Factory στο Radisson Blu Hotel – Δείτε το πρόγραμμα


Από τις 29 Νοεμβρίου 2019 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020, ο 2.000 τετραγωνικά μέτρα χώρος του QBlu Plaza στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel μετατρέπεται σε μια μεγάλη, ονειρεμένη και παραμυθένια πλατεία.

Το Christmas Factory θα είναι κάτι μοναδικό πέρα από κάθε φαντασία, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

 

 

Εξιδεικευμένα σκηνικά θα «επιστρατευτούν» για να δημιουργήσουν τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για την πόλη του Ζήνωνα.
Σ’ αυτό τον εκλεπτυσμένο και ελεγχόμενο από τις κλιματολογικές συνθήκες χώρο, με 240 θέσεις πάρκινγκ θα μπορείτε να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη βόλτα με την οικογένειά σας.

Θέλετε να απολαύσετε τον καφέ σας ή την κρέπα σας από το live cooking station που θα έχουμε στημένο στην χριστουγεννιάτικη πλατεία ή να φάτε σε ένα από τα εστιατόριά μας με την άνεσή σας ενώ τα παιδιά σας απασχολούνται σε μια από τις δύο αίθουσες που θα έχουμε δραστηριότητες υπό επιτήρηση ή θέλετε να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ένα από τα μοναδικά shows που θα έχουμε;

Οι επιλογές πολλές…

Αξιοσημείωτη είναι η λειτουργία του Science Junior Club, του πάρκου φυσικής στο ισόγειο του Radisson Blu, ένα project που σπάει ταμεία στο Λίβανο και έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρνακα και ανοίγει τις πύλες τους στις 29 Νοεμβρίου.
Στις 23 μέρες των εκδηλώσεων οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συναντήσουν τον μπλε Άγιο Βάσίλη, την τρίμετρη λευκή αρκούδα, το ασπρόμαυρο πάντα, την βασίλισσα του Χιονιού, να απολαύσουν stand-comedy από τον Λούη Πατσαλίδη, να τους διαβάσει παραμυθάκι η Χριστιάνα Αριστοτέλους και να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με τις υπέροχες χορωδίες και χορευτικά.
Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αναλυτικά, θα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.blusanta.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »