Άρχισαν οι Βραδιές Πολιτισμού 2019 του Δήμου Αραδίππου


Με μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του κοινού, ο Δήμος Αραδίππου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά τις  Βραδιές Πολιτισμού.

 

Η  έναρξη  των  εκδηλώσεων  πραγματοποιήθηκε χθες  με τη μουσική παράσταση «Αράδα με νότες», την οποία παρουσίασε η Δημοτική Χορωδία Αραδίππου και το μουσικό σχήμα Εν Φωναίς και Οργάνοις.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αραδίππου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση  του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται  ψεύτης».  Το ίδιο έργο το οποίο εντάσσεται στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου, θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη παράσταση, την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

 

Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης γραμματικός» από το Θέατρο Σκιών του Χαράλαμπου Χαραλάμπους τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ο Θεατρικός ΄Ομιλος Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου με την παρουσίαση του θεατρικού έργου των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά« Μιας πεντάρας νιάτα» από το Σατιρικό Θέατρο.

 

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις με τη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη»  του Αριστοφάνους  σε μετάφραση Κώστα Μόντη.

Οι πολιτιστικές βραδιές θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ 2» με τη Μέριλ Στριπ. Οι τίτλοι τέλους για τις Βραδιές Πολιτισμού  2019, θα πέσουν την Τετάρτη 24 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Οι μαννοί – Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον από το θέατρο ΣΚΑΛΑ σε διασκευή μετάφραση στην κυπριακή διάλεκτο Μιχάλη Ττερλικά.

 

Η μουσική εκδήλωση και οι θεατρικές παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα γίνουν στην πλατεία  Αποστόλου Λουκά.

Μέγας χορηγός των Εκδηλώσεων είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η εταιρεία Nicolaides Group, η Τράπεζα Κύπρου και η Εταιρεία Zourealvaluations.

 

΄Ολες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ. και είναι δωρεάν για το κοινό.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »