Χαμόγελο, μουσική, προσφορά….To street party εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά (pics-vid)


Πλέον τους ανήκει, το δημιούργησαν, το έχτισαν και έχουν φέρει στην πόλη κάτι το διαφορετικό. Η ομάδα του Old Market St.  έδειξε πολλές φορές ότι το έχει τo δημιουργικό και φυσικά ότι στόχος τους είναι απλά να μας εντυπωσιάζουν. Πότε με μοναδικές δημιουργίες σε cocktails, πότε με κοινωνικές ενέργειες, πότε με βραβεία που κερδίζουν, πότε με συμμετοχές σε διαγωνισμούς bar tending και φυσικά κάθε χρόνο με το μοναδικό STREET PARTY που διοργανώνουν στην πόλη για να γιορτάζουν τα γενέθλια του καταστήματος, τα παιδιά όπως και να το κάνουμε ξεχωρίζουν.

 

Την Κυριακή ξεκίνησαν από νωρίς να δημιουργούν το όμορφο σκηνικό στο στενό δρομάκι της Κλεάνθη Καλογερά και προετοίμαζαν τους περαστικούς για το τι θα ακολουθήσει. Τα πρώτα χαρούμενα πρόσωπα άρχισαν να καταφθάνουν γύρω στις 18:00 με τις πρώτες μουσικές επιλογές από τον MIX FM να ηχούν στο παραμυθένιο τοπίο. Παράλληλα στην ατμόσφαιρα έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες λαχταριστές μυρωδιές από τα burgers των Serial Griller και τα απολαυστικά pulled pork του The Potbelly.

H βραδιά κύλισε όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια. Μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες, όμορφη διάθεση, χαρούμενη ατμόσφαιρα και ένα σημαντικό ποσό να μαζεύεται για τη στήριξη του ιδρύματος Hλιαχτίδα Ζωής.

Ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το STREET PARTY VOL4 έχει ξεκινήσει…ραντεβού σε 363 ημέρες…που αλλού;;;; Στο Old Market St. 

Το City of Larnaka.com για ακόμη μια χρονιά ήταν ο διαδικτυακός χορηγός αυτού του όμορφου event και ευχαριστούμε την ομάδα του Old Market St.  για την εμπιστοσύνη.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό με το φακό της Eliada Fernandes Photography

 

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »