Το Σάββατο πάμε στην Πλατεία Κίμωνος για Προσκοπικά Χριστούγεννα


Το 279ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρνακας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο (09/12) από τις 3:00 – 8:00 μ.μ..

Ο Προσκοπισμός αποτελεί μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική , μη κομματική εθελοντική κίνηση νεολαίας. Η Παγκόσμια Προσκοπική Κίνηση δραστηριοποιείται σε 126 χώρες και περιοχές , με πέραν των 30 εκ. ενεργών μελών. Ο Προσκοπισμός στοχεύει στη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων μας και στην κοινωνική προσφορά.

Το 279ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρνακας ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει έναντι της Υπεραγοράς Alfa Mega. Στα 35 χρόνια λειτουργίας του, έχει επιδείξει πλούσιο φιλανθρωπικό , εθελοντικό , κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο.

Το Σύστημα μας είναι αναγκασμένο να οργανώνει εκδηλώσεις και να εκτελεί αριθμό ενεργειών, με σκοπό τη συλλογή ενός ποσού χρημάτων που θα του καλύπτουν τα συνεχή λειτουργικά του έξοδα. Τα έσοδα από τις υπό αναφορά εκδηλώσεις του επιτρέπουν να λειτουργεί απρόσκοπτα και να προσφέρει στα παιδιά τις βασικές υπηρεσίες – προσκοπικές γνώσεις , ανθρώπινες αξίες και ιδανικά – για εφόδια στην ζωή μας.

Στην προσπάθεια μας για οικονομική περισυλλογή ,διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με σκοπό τη πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων.

Τα εδέσματα θα είναι γλυκά, ζεστό κρασί και σοκολάτα, κάστανα ,κρέπες και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τα παιδιά του Συστήματος.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »