Στη μνήμη της Δώρας Αλεξίου (pics-vid)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας Eem Dora το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου στο Ammos Beach Bar.

Ήταν μια ιδέα που βγήκε μέσα από τις φίλες και την οικογένεια της Δώρας καθώς οι φωτογραφίες της, ήταν μόνο μια στάλα από την αγγελική της ύπαρξη που άφησε στα εγκόσμια.

Ένα ταξίδι, άλλοτε οδικώς, άλλοτε στα σύννεφα, άλλοτε με χρώμα, άλλοτε ασπρόμαυρο, πάντα με το φακό ενός κινητού και ένα κορίτσι να μοιράζεται τις στιγμές του αυτό το Γενάρη, μαζί μας- στις 14 και 15-, σε ένα μέρος που αγάπησε πολύ, στο μπαράκι Ammos στο Μακένζυ στη Λάρνακα. Η Δώρα μέσα από την έκθεση μας κάλεσε να δούμε τις εικόνες της, να ακούσουμε τους ήχους της, να μοιραστούμε τις στιγμές της μαζί με την οικογένεια, τους φίλους της, γνωστούς και αγνώστους που την γνώρισαν ή την συνάντησαν, την είδαν ή την αντάμωσαν στους δρόμους των φωτογραφιών της.

Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ,

Eem Dora, με τη Δώρα, ένα χρόνο μετά…

Επιμελητές έκθεσης: Spyra Design Services. Χορηγοί: iMER, ΝetU. Υποστηρικτές: Ammos Beach Bar, Alexander College, AJK Group, B for Bags, Marios A. Koukoumas LLC, Obscura Art Studio, PETROLINA-AEK, Semplice Boutique, Spyra Design Services , Waves by George Stavri, ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας.

*Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή

unnamed-1 unnamed-2 unnamed-3 unnamed

unnamed-4



Κύριες Ειδήσεις





Translate »