Επίσημη Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ελπίδα» στις 3/12 στη Λάρνακα


Μαρίνας Χρυσή πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Δεκεμβρίου 2023, η ώρα 17:00 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα.

Την εκδήλωση χαιρετίζει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δρ. Κώστας Κατσώνης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (1).jpeg

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο κ. Στέλιος Νικολάου (Νομικός, Ερευνητής, Ποιητής, Συγγραφέας), η κ. Νικολέττα Φουλίδου (Φιλόλογος, Συγγραφέας, Επιμελήτρια), η Δρ. Αλεξία Παναγιώτου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο ΠΚ και συνδιευθύνουσα της Έδρας UNESCO για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών), ο κ. Μαρίνος Νομικός (Δημοσιογράφος), η κ. Ελένη Πλουτάρχου (Εκπρόσωπος/Εκπαιδεύτρια στη Χάρτα Διαφορετικότητας της Κύπρου), ο κ. Άγγελος Σοφοκλέους (Διδάκτωρ, Ερευνητής Φιλοσοφίας, Ποιητής), ο κ. Μάριος Πατσιάς (Δάσκαλος Παραδοσιακών Χορών) και ο κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης, Θεολόγος).

WhatsApp Image 2023-11-19 at 20.03.32.jpeg

Απαγγελίες ποιημάτων και αποσπασμάτων από το βιβλίο θα πραγματοποιηθούν από την Ειρήνη Ηλία (Εκπαιδευτικός) και την Μαρίνα Χρυσή, καθώς στο τραγούδι και στο πιάνο θα απολαύσουμε τους μουσικούς: Μαρία Σιαμακκίδη, Cindy Chehab και Afram Basim Haddad.

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα ακολουθήσει δεξίωση, ενώ όποιος επιθυμεί να αγοράσει το βιβλίο (€19.95) θα μπορεί να το πράξει τότε, υπογεγραμμένο και με προσωπική αφιέρωση από την συγγραφέα.

COVER (4).jpeg

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα «Ελπίδα»: Το μυθιστόρημα Ελπίδα πραγματεύεται τον έρωτα μεταξύ δυο νέων από διαφορετικούς κόσμους, μιας Κύπριας κι ενός Παλαιστίνιου στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο, φέρνοντας τους αντιμέτωπους με τη βαρβαρότητα της σύγχρονης εποχής. Μια επίκαιρη ιστορία που προσπαθεί να καταπολεμήσει ρατσισμό, προκαταλήψεις και στερεότυπα με όπλα και ασπίδα τον έρωτα και την αγάπη.

Γραμμένο στη νεοελληνική γλώσσα και εμπλουτισμένο με ποιήματα τόσο στη νεοελληνική όσο και στη κυπριακή διάλεκτο, το μυθιστόρημα «Ελπίδα» συνδέει τις διαφορετικές κουλτούρες, ιστορίες και θρησκείες της Κύπρου και της Παλαιστίνης ταράζοντας τα νερά στο κυπριακό αναγνωστικό κοινό.

3.jpeg

Σκοπός του βιβλίου, η ανάδειξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας, και ελπίδα του, η δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλίσεις που αγκαλιάζει τις διαφορές των ανθρώπων είτε πρόκειται για γλώσσα, εθνικότητα, φυλή, θρησκεία ή πολιτιστικές πρακτικές. Ένα μυθιστόρημα που εμπνέει τον σεβασμό προς το άλλο και την ελπίδα ότι κάποτε θα κατανοούμε και θ’ αγαπούμε περισσότερο απ’ όσο ξέρουμε να μισούμε. *Το βιβλίο προς το παρών μπορεί να αποκτηθεί μόνο από την ιστοσελίδα της συγγραφέα, ή μέσω μηνύματος στην σελίδα του βιβλίου στο Instagram και στο Facebook. Θα διατίθεται επίσης προς πώληση κατά την εκδήλωση της παρουσίασης του μυθιστορήματος στις 3 Δεκεμβρίου. Η πρόσκληση στην εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/1wE0d6fjK

WhatsApp Image 2023-11-25 at 21.40.24.jpeg

Σύντομο Βιογραφικό Συγγραφέα: Η Μαρίνα Χρυσή γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1996. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις και την Εταιρική Επικοινωνία καθώς και διδακτορικό στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εκδώσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Ελπίδα» τον Οκτώβριο του 2023 μέσω αυτοέκδοσης, ενώ έχει γράψει επίσης ένα μεγάλο αριθμό ποιημάτων τόσο στην νεοελληνική γλώσσα όσο και την κυπριακή διάλεκτο, τα οποία αναμένεται να εκδοθούν μεταγενέστερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επικοινωνήστε με την Μαρίνα Χρυσή στο τηλέφωνο 97667956 ή μέσω email: marina.chrysi@outlook.com

Elpida.jpeg

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »