Μια νέα επιλογή έρχεται στο κέντρο της πόλης για να μας δώσει τα δικά του Vibes


Το VIBES Cafe Bar  είναι μια νέα άφιξη στo κέντρο της πόλης μας το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη (19/05).

Ο χώρος βρίσκεται στο πρώην 4friends και έρχεται να δώσει μια αλλιώτικη επιλογή για χαλαρές στιγμές με απολαυστικά cocktails κ.α

Ένας μοντερνοποιημένος χώρος όπου θα μπορείς να πας από νωρίς το πρωί για καφεδάκι και να συνεχίσεις με ποτά από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Με το ξύλο να ξεχωρίζει στον πανέμορφο του σχεδιασμό το Vibes έρχεται να μας δώσει θετικά Vibes κάτι το οποίο αναζητούμε όλοι μετά τα συνεχόμενα lockdowns και τισ στερήσεις του τελευταίου έτους.

 

May be an image of outdoors

Πρόκειται για έναν all day χώρο, ο οποίος μόλις δημιουργήθηκε στο κέντρο της πόλης (πρώην 4- Friends), ο οποίος υπόσχεται να σε εντυπωσιάσει τόσο με τον εσωτερικό χώρο του, ο οποίος θα λειτουργεί περισσότερο σαν sports bar, αλλά και τη μικρή ατμοσφαιρική του αυλή.

Μπορείς να επισκεφτείς το VIBES Cafe Bar  από το πρωί όπου θα απολαύσεις καφέ, νόστιμα brunch πιάτα, γλυκά αλλά και φαγητό, ενώ αργά το βράδυ η αυλή μετατρέπεται σε ένα καλοκαιρινό lounge bar με deep house μουσική και δροσιστικά cocktails.

Τα ποτά σου θα συνοδεύσεις με ναργιλέ και έτσι απλά ο συνδυασμός αυτός θα σε κάνει να προτιμήσεις το VIBES Cafe Bar   και για τη βραδινή σου διασκέδαση.

 

Νικηφόρου Φώκα 5, Λάρνακα, 24 400 226
Larnakaonline Έξοδος


Κύριες Ειδήσεις





Translate »