Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Vino Fine Wine Bar & Cellar


Το Vino Fine Wine Bar & Cellar είναι η νέα συναρπαστική προσθήκη του Radisson Blu Hotel Larnaca, που πλέον αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό με κορυφαίους χώρους εστίασης. Είναι το νέο spot για τους λάτρεις του κρασιού στη Λάρνακα, όπου θα απολαμβάνουν μια γαστριμαργική εμπειρία food and wine pairing, σε έναν χώρο με υψηλή αισθητική και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Vino Fine στο ισόγειο του πολυτελούς ξενοδοχείου Radisson Blu Hotel Larnaca, ιδιοκτησίας του ομίλου εταιρειών Quality Group. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Η βραδιά πλαισιωνόταν με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και περιλάμβανε ποικιλία εδεσμάτων με wine tasting από δέκα οινοποιεία από όλη την Κύπρο, τα οποία συνεργάζονται με το Vino Fine.

Η συνεργασία του με διακεκριμένα οινοποιεία και εμπειρογνώμονες του κρασιού που επενδύουν στην παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας, πιστοποιεί και το επίπεδο της οινικής εξειδίκευσης του χώρου, συνθέτοντας μια μυσταγωγία ανάμεσα στην επιστήμη και στην τέχνη του κρασιού, από το κελάρι, μέχρι τη μαεστρία της εκλεκτής κουζίνας του.

Είναι το ιδανικό μέρος για after work gatherings και food & wine pairing dinner, όπου στον ατμοσφαιρικό εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του μπορεί να φιλοξενήσει ιδιωτικές εκδηλώσεις και αξέχαστες βραδιές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας.

Διαθέτει μια πλούσια λίστα από φημισμένες ετικέτες κρασιών και οι οινόφιλοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τοπικές και κοσμοπολίτικες ποικιλίες, με εξειδικευμένες προτάσεις από το προσωπικό του Vino Fine. Η διακόσμηση του αποπνέει ένα μεθυστικό κράμα χρωμάτων και αρωμάτων στους τόνους του κρασιού.

Ο χώρος αποπνέει την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης του Radisson Blu, ενός business hotel ορόσημο για την Κύπρο, που ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα ανάπτυξης που επενδύει ο όμιλος, αναδεικνύοντας έτσι τη Λάρνακα ως τουριστικό και επενδυτικό προορισμό.

Το Vino Fine  Vino Fine Wine Bar & Cellar σχεδιάστηκε για να αποθεώσει την οινογαστρονομική απόλαυση και είναι έτοιμο να διεγείρει τους γευστικούς κάλυκες με ένα άρτια προσεγμένο μενού σε ένα χώρο που συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση.

Είναι ανοιχτό καθημερινά  από τις 15:00 μέχρι τις 00:00 την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη, και από τις 16:00 μέχρι τις 01:00 την Παρασκευή και το Σάββατο. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 24505840.

Πληροφορίες 

Facebook: https://www.facebook.com/VinoFineLarnaca

Instagram: https://www.instagram.com/vinofinelarnaca

Κρατήσεις: Tηλ. 24 505840

Τοποθεσία: Radisson Blu Hotel, Larnaca (Ατλαντίδων 2, Λάρνακα 6058)

15:00-00:00 Κυρ-Πεμ | 16:00-01:00 Παρ-Σαβ

   

Στιγμιότυπο από το Opening


Κύριες Ειδήσεις





Translate »