Βρήκαμε το ιδανικό κατάλυμα για ξεκούραση στην Περιοχή Σκαρίνου


Η παράδοση δεν πρέπει να παύει να υπάρχει στις καρδιές μας, έτσι και το Larnaka Going Out σου προτείνει για ακόμη μια βδομάδα μια μοναδική εξόρμηση σε χωριά της Ορεινής Λάρνακας. Και πιο συγκεκριμένα; Αυτήν την βδομάδα ταξιδεύουμε μαζί στο χωριό Σκαρίνου σε ένα διαφορετικό κατάλυμα από αυτά που είχαμε δει.

Πρόκειτε για το Lito House, ένας χώρος με αρχαίες πινελιές αλλά και μικρές σύχρωνες λεπτομέρειες.

 

Κατάλυμα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το παραδοσιακά χτισμένο Lito House βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Σκαρίνου και απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Ακτή Κυβερνήτη. Προσφέρει εξωτερική πισίνα και καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, ρουστίκ επίπλωση και μπαλκόνι ή αυλή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

 

Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα στο Lito διαθέτουν πέτρινους τοίχους, σιδερένια κρεβάτια και κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και τραπεζαρία. Καθένα περιλαμβάνει καθιστικό με τηλεόραση . Ορισμένοι τύποι καταλυμάτων έχουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο.

 Φαγητό

 
Καθημερινά σερβίρεται πρωινό σε κοντινό εστιατόριο που απέχει 500μ. από το κατάλυμα. Θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.

Τοποθεσίες

Image result for lito house skarinou

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία και ποδηλασία. Η ιστορική εκκλησία της Παναγίας είναι 5 λεπτά μακριά με τα πόδια. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων.Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8 για ταξίδι δύο ατόμων.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »