Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μουσικό φεστιβάλ Φέγγαρος, στον Κάτω Δρυ


Πηγή: checkincyprus.com

Το φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα

Το Φέγγαρος ανακοινώνει το πλουσιότερο του line up και η ενδέκατή του έκδοση αναμένεται να είναι η συναρπαστικότερη μέχρι σήμερα. Το χωριό Κάτω Δρυς, το «σπίτι» του φεστιβάλ από το 2014, θα ντυθεί και πάλι γιορτινά φιλοξενώντας τέσσερις σκηνές που θα χαρίσουν στους επισκέπτες 45 ώρες μουσικής, από τις 3 μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Το δημοφιλές φεστιβάλ αποκαλύπτει το αναλυτικό πρόγραμμα των 50+ παραστάσεων που θα φιλοξενήσει φέτος στις σκηνές του! Μετά την επιτυχία της πολυαναμενόμενης δέκατης διοργάνωσης του το 2022, το φετινό πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλα παγκοσμίου φήμης acts όπως ο Αυστραλός σούπερ σταρ και φαινόμενο του YouTube, Dub FX feat. Mr Woodnote, οι Νεοϋορκέζοι rockers και ακτιβιστές The Last Internationale, καθώς και διεθνή ανερχόμενα αστέρια όπως το ιαπωνικό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής WaqWaq Kingdom και οι Βρετανομαλτέζες punk-rockers ĠENN. Στις σκηνές Field Stage και Village Stage το φεστιβάλ θα παρουσιάσει, επίσης, την αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής εναλλακτικής folk και pop σκηνής. Ξεχωρίζουν φέτος ο ράπερ Εισβολέας με την μπάντα του, η ιέρεια της ποπ Nalyssa Green, οι πανκ-ο-πανηγυρο-ψυχεδελικοί Thrax Punks, το εκρηκτικό ντουέτο παραδοσιακής μουσικής Kadinelia και οι ονειρικοί Usurum. Στηρίζοντας σταθερά την τοπική σκηνή ο Φέγγαρος θα φιλοξενήσει ανάμεσα σε άλλα τους Zivanished, Tterlikkas x Fuzz Bus, Della, Sophia Patsalides, Rumba Attack και τους Island Seeds, καθώς και άλλα κρυμμένα διαμάντια της κυπριακής μουσικής σκηνής. Οι σκηνές του φεστιβάλ Carlsberg Beer Garden και Museum Κασκαντέρ θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών δίνοντας στους επισκέπτες εναλλακτικές επιλογές με stand-up comedy, δυναμικά DJ sets αλλά και ιδιαίτερα live acts..

Καινούργια προσθήκη στο φεστιβάλ είναι το μπαρ Κασκαντέρ το οποίο θα καταλάβει τη σκηνή του Μουσείου με τα μοναδικά του κοκτέιλ και μουσικές επιλογές του. Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για φαγητό από τους Crepaland, Potbelly, Quattrino Pizza, OmniFood και Pashees, specialty καφέ από το Serious Black, ενώ δεν θα λείπουν τα κλασικά κοκτέιλ του Φέγγαρος και η μπύρα Carlsberg που θα σερβίρει η ομάδα του καφενείου Πρόζακ. Επιπλέον το Φέγγαρος για πρώτη φορά στην ιστορία κυπριακών φεστιβάλ στοχεύει να λειτουργήσει cashless!

Fengaros Festival 2023
Η εμπειρία του Φεστιβάλ Φέγγαρος συνδυάζει υψηλής ποιότητας μουσική με την κυπριακή ύπαιθρο και παράδοση. Για τρεις ημέρες το χρόνο το Φέγγαρος προσφέρει τις καλοκαιρινές συναυλιακές συνθήκες που αναδεικνύουν τον συνδυασμό καλής μουσικής, παρέας και καλής διάθεσης, δημιουργώντας τις αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέχρι την επόμενη φορά. Εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας από την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ και ετοιμαστείτε να ζήσετε την ομορφότερη γιορτή της μουσικής.

Info/Tickets: fengaros.com
FB: facebook.com/fengaros
IG: instagram.com/fengaros
TikTok: tiktok.com/@fengaros



Κύριες Ειδήσεις





Translate »