Ανακαλύψαμε το απόλυτο παραδοσιακό αγροτουριστικό στην Σκαρίνου


Η παράδοση δεν πρέπει να παύει να υπάρχει στις καρδιές μας, έτσι και το Larnaka Going Out σου προτείνει μια μοναδική εξόρμηση στο χωριό Σκαρίνου. Και πιο συγκεκριμένα;

Στο Traditional Village Houses, ένας χώρος με άκρως παραδοσιακή μορφή όπου σε ταξιδεύει στο παρελθόν.

Γιατί που και που, πρέπει να θυμόμαστε και λίγο το παρελθόν μας αλλά και την ιστορία των προγόνων μας. Αυτός ο χώρος λοιπόν είναι ο κατάλληλος για να μπορέσει κανείς να ηρεμήσει και να ταξιδέψει στους ορίζοντες που του επιτρέπει το μυαλό.

Για μια μοναδική διαμονή

Αυτά τα ρουστίκ καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων βρίσκονται σε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς στη Σκαρίνου και προσφέρουν μία εξωτερική πισίνα και βεράντα με θέα στα βουνά.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Τα καταλύματα του Traditional Village Houses είναι εξοπλισμένα με ξύλινα έπιπλα και κεντήματα των Λευκάρων. Και τα 25  δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και μια μικρή κουζίνα. Τα καταλύματα διαθέτουν πισίνα και σκιερές βεράντες, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση.

Τοποθεσία

Βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία απ’ όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την υπόλοιπη Κύπρο, ενώ η γύρω περιοχή προσφέρεται για ορεινή πεζοπορία.Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Που να πας

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγίας της Οδηγήτριας Σκαρίνου

Η ιστορική εκκλησία της Παναγίας της Οδηγήτριας απέχει λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από το Traditional Houses.

Προτεινόμενοι χώροι για φαγητό

Φωτογραφία: Skarinou Traditional Tavern

  • LK at the Olive
  • Fresh n’ Funky
  • Skarinou Traditional Tavern

Τι λες λοιπόν για μια εξόρμηση στην Σκαρίνου ;



Κύριες Ειδήσεις





Translate »