Ένα Luxury κατάλυμα με πινελιές αρχαιότητας στα Λεύκαρα


Μια ακόμη βδομάδα έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Μια χαλαρή και ξεκούραστη δραπέτευση για την ορεινή Λάρνακα είναι το ιδανικότερο για μια κουραστική βδομάδα στην ζωή της πόλης.

Αυτήν την βδομάδα λοιπόν το Larnaka Going Out σας προτείνει για ακόμη μια φορά μια Σαββατοκυρίακη δραπέτευση στα Πάνω Λεύκαρα.

Τα Λεύκαρα είναι μια κωμόπολη της επαρχίας Λάρνακας και βρίσκονται στις νότιες παρυφές και τους πρόποδες του βουνού Σωτήρα της οροσειράς του Τροόδους, σε υψόμετρο περίπου 584 μέτρων. Απέχουν 43 χιλιόμετρα από την Λάρνακα, 50 χιλιόμετρα από την Λευκωσία και 50 χιλιόμετρα από την Λεμεσό.

Αυτή την βδομάδα επισκεπτόμαστε στα “κρυφά” ένα κατάλυμα

με αρχαιοκλασσικό consept. Πρόκειται για το Kozakos House. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Με έτος ίδρυσης το 1918, το ανακαινισμένο Kozakos House βρίσκεται σε υψόμετρο 730μ. στο χωριό Πάνω Λεύκαρα. Αυτή η πετρόκτιστη ιδιοκτησία με τα μεγάλα ξύλινα παράθυρα προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στο φυσικό περιβάλλον.

Κατάλυμα

Οι ευρύχωρες μονάδες είναι εξοπλισμένες με θέρμανση και κλιματισμό. Επίσης, διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση LCD, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένα δωμάτια έχουν και μπαλκόνι.

Αποστάσεις

Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα στενά δρομάκια του χωριού και απολαύστε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τις ταβέρνες και τα τοπικά αξιοθέατα, όπως το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης. Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε στην πλακόστρωτη αυλή της ιδιοκτησίας, που είναι στολισμένη με λουλούδια.

Το Kozakos Luxury House απέχει 35χλμ. από τη Λάρνακα. Η Λευκωσία βρίσκεται σε απόσταση 50χλμ. και η Λεμεσός είναι 55χλμ. μακριά.

Για γεύμα-δείπνο

Φωτογραφία του χρήστη Acropolis Lefkaron.

Για φαγητό προτείνουμε το “Ακρόπολης Λευκάρων “ το οποίο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και σας περιμένει με ποιοτικό φαγητό σε καλές τιμές και τέλεια εξυπηρέτηση!Το  Ακρόπολης Λευκάρων ανοίγει μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή όπου επίσης αναλαμβάνονται και πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους.Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με εξαίσια  θέα και άκρως χαλαρωτικό κλίμα.Το εστιατόριο θα το εντοπίσετε στην είσοδο των Λευκάρων κατευθυνόμενοι από την Σκαρίνου. Για περισσότερες πληροφορίες στο 97 782915/99208919.

 Εσείς, τι λέτε; Πάμε για μια εξόρμηση στα Πάνω Λεύκαρα;



Κύριες Ειδήσεις





Translate »