Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο φεστιβάλ που έρχεται, στη νέα πλατεία της Λάρνακας


Τι είναι το Φεστιβάλ CARE;

Φωτογραφία: Larnaka 2030 – European Capital of Culture Candidate City

Η Λάρνακα 2030 και η ομάδα εργασίας «Τέχνη για Παιδιά και Νέους» σας καλεί σε μία ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης σχετικά με τον στόχο του Φεστιβάλ CARE και τη διαδικασία υποβολής αίτησης προτάσεων.

Το Φεστιβάλ CARE είναι το φεστιβάλ που νοιάζεται για τα παιδιά και τους νέους και φιλοδοξεί να γίνει σταθερός πολιτιστικός θεσμός της πόλης. Στόχος του είναι να δημιουργήσει στη Λάρνακα ένα σημείο συνάντησης, διαλόγου και ανταλλαγής ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ασχολούνται με την τέχνη για παιδιά και νέους και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Από τις 6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023, το Φεστιβάλ CARE θα φιλοξενήσει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που απευθύνονται σε σχολεία, παραστάσεις βαλίτσα και εργαστήρια από κάθε μορφή τέχνης που απευθύνονται σε σχολεία και άλλες εκπαιδευτικές δομές καθώς και μια σειρά από συζητήσεις πάνω στο θέμα της Τέχνης στην Εκπαίδευση.

Στις 28 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με την ομάδα της Λάρνακας 2030, να λύσουν απορίες, και να τους δοθούν κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αίτηση υποβολής προτάσεων στο φεστιβάλ.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 18:30.

Πλατεία Ζουχούρι (Αίθουσα Εκδηλώσεων της Λάρνακας 2030).

Πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ CARE και την υποβολή αίτησης: https://shorturl.at/tIV57

Για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο carefestival.larnaka@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο +357 24632500.Κύριες Ειδήσεις

Translate »