Το Alchemies αλλάζει και έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ


Αναβαθμισμένο και πιο ανανεωμένο από ποτέ, το γνωστό, αγαπημένο All Day Venue στο κέντρο της Λάρνακας, εισέρχεται σε νέα εποχή, με ολοκαίνουρια μαγειρική φιλοσοφία και ένα υπέροχο νέο μενού το οποίο φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου και πολυβραβευμένου Ελλαδίτη σεφ, Μιχάλη Νουρλόγλου.

Η Manitaras Group και ο γνωστός chef, συνεργάζονται λοιπόν, για ακόμη μια φορά. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη δημιουργία του μενού στο εστιατόριο THETA MEDITERRANEAN στα Περβόλια Λάρνακας (το οποίο όπως και το Alchemies, ανήκει στον όμιλο Manitaras Group), ο γνωστός σεφ, ανέλαβε την αλλαγή της φιλοσοφίας της κουζίνας και τη δημιουργία καινούριου μενού στο καφεστιατόριο ALCHEMIES και την μετατροπή του σε Bistro.

Στο μενού του εστιατορίου πλέον, θα συναντήσει κανείς πιάτα όπως, το υπέροχο breakfast baked basket, αυγά Καγιανά με στρατσιατέλλα, tortilla wrap με baby λαχανικά, quinoa και σάλτσα εσπεριδοειδών, French toast με κρέμα cheesecake, μοσχαρίσιο καρπάτσιο αλλά και υπέροχα γλυκά που φέρουν την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου και της ομάδας του.

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου έχει βραβευτεί με έξι  χρυσούς σκούφους. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και 18 χρόνια, στην διαδρομή της οποίας πέρασε από εμβληματικές κουζίνες της Ελλάδας, όπως αυτές της Σπονδής και του Πιλ Πούλ, αλλά και του εξωτερικού, στη Δανία και στη Νέα Υόρκη. Σήμερα είναι ο chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, ενώ παράλληλα διδάσκει στη σχολή μαγειρικής Le Monde. Έχουμε απολαύσει φαγητό του, στο Alemagou στη Μύκονο, στο Brunello, στο Brutus και στο Brasserie Lorrain στο Κολωνάκι, στο Barollo στο Νέο Ψυχικό και σε άλλα πολλά γνωστά spots σε όλη την Ελλάδα.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει το νέο ανανεωμένο Alchemies, από την   Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023.

Βρείτε το Alchemies στη στοά Κύζη, πλατεία Ερμού 106 – 108, 6021 Λάρνακα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Alchemies στο Facebook και στο Instagram.Κύριες Ειδήσεις

Translate »