Σε αυτή την ταβέρνα θα φας σαν βασιλιάς


Τα 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης λένε πολλά.

Ο πλούσιος κατάλογος της ταβέρνας Βλάχος στη Λάρνακα είναι σκέτος γευστικός πειρασμός. Κλείσε θέση στους όμορφα διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους της ταβέρνας -θυμίζει ταβέρνα ενός χωριού με τα παραδοσιακά στοιχεία στη διακόσμηση-, αλλά και στους εξωτερικούς της χώρους, με οροφές που μετακινούνται για να απολαύσεις το εξαιρετικό της φαγητό με θέα τα πολύχρωμο μοτίβο της γύρω περιοχής.

Η καθαρόαιμη κυπριακή φιλοξενία από τα άτομα της οικογένειας Βλάχου, μα και η απίστευτα ενημερωμένη κάρτα κρασιών και λοιπών οινοπνευματωδών θα σου ανοίξουν την όρεξη για όλα τα μεζεδάκια, που ετοιμάζει. Κι αν λάβεις υπόψη, ότι τον μερακλίδικο και ασύλληπτα μεγάλο μεζέ του Βλάχου θα τον απολαύσεις σε πολύ φιλικές τιμές, τότε ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία εστίασης. Το κλέφτικο αρνάκι με πατάτες, το θρυλικό κουνέλι, τα χοιρινά μυαλά με ντομάτα και τα κεφτεδάκια με πουργούρι θα σε εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους. Όλα τα σχαροποιήματα είναι εκλεκτά, όμως δώσε βάση στα αρνίσια παϊδάκια, στα χοιρινά και από κοτόπουλο σουβλάκια και τις σεφταλιές. Η τσιπούρα και οι μαριναρισμένες με κυπριακά βότανα γαρίδες είναι πραγματικά εξαίρετες. Και ο γλυκύτερος επίλογος σίγουρα θα γραφτεί από τα χέρια της κυρίας Μαρίας, που θα σε δελεάσει με τα υπέροχα, γεμιστά με αμύγδαλα μπακλαβαδάκια της.

Πάρε γεύση!
Η σπεσιαλιτέ τους είναι το στιφάδο κουνέλι και οι καραόλοι, που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός τους. Και το κεφαλάκι είναι, επίσης, μια λιχουδιά που σερβίρει και που δεν θα βρεις συχνά αλλού.

Γιατί να πας
Η πλουσιότατη ποικιλία που διαθέτει ο μεζές του, οι φοβερές επιλογές που ψήνει στα κάρβουνα και οι αλοιφές που είναι φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες είναι από τα μεγάλα ατού της ταβέρνας.

Τηλ.: 24644244
Οδός: Καντάρας 10, δρόμος Λάρνακας- Δεκέλειας.
Facebook: Vlachos Tavern
Δ-Κ 18.00-24.00 (Κ ανοιχτή και μεσημέρι).

Πηγή: timeoutcyprus.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »