Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μελιού στην Οδού


Εννέα κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας, με τον Δήμο Λευκάρων, ενώθηκαν σαν κυψέλες, όπως περιγραφικά αναφέρεται σε ανακοίνωση, για να δημιουργήσουν το πρώτο Φεστιβάλ Μελιού στην Οδού- Βασιλική και ευλογημένη γή, τη Γη του Βασιλοπόταμου των αρωματικών φυτών των μελισσών, και των Μοναστηριών.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης κινητοποιήθηκαν τα  Κέντρα Νεότητας της περιοχής και η Παγκύπρια Κίνηση Επαγγελματιών Μελισσοκόμων.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν η προβολή και προώθηση των Μελισσοκόμων και κυρίως του κυπριακού μελιού του οποίου η ποιότητα, η θρεπτική αξία και η γεύση είναι εξαιρετική.

Όσοι παρέστησαν στο φεστιβάλ μελιού που διοργανώθηκε στην Οδού είχαν επίσης την ευκαιρία να αποδράσουν στο δροσερό και πανέμορφο τοπίο της Ορεινής Λάρνακας, και επί πλέον είχαν την εμπειρία να επισκεφθούν πάνω από 20 πάγκους που είχαν στηθεί έχοντας κύριο προϊόν το μέλι, να παρακολουθήσουν σεμινάριο και να μάθουν περισσότερα για το μέλι και υπήρχαν και Μελένιες πανδαισίες για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά διασκέδασαν με Μελισσο-παιγνιδίσματα.

Το παρών της στο φεστιβάλ έδωσε και η βουλευττής Λάρνακας κ. Αννίτα ΔημητρίουΚύριες Ειδήσεις

Translate »