Η Blue Air ανακοινώνει την επανέναρξη των προγραμματισμένων πτήσεων από το Αερ.Λάρνακας


Από τις 21 Ιουνίου 2020, η Blue Air ανακοινώνει την επανέναρξη τακτικών πτήσεων από την Κύπρο στις ακόλουθες διαδρομές: Λάρνακα – Αθήνα, Λάρνακα – Θεσσαλονίκη και Λάρνακα – Βουκουρέστι.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Blue Air για το 2020 από την Κύπρο θα λειτουργεί ως εξής:

• Από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Οκτωβρίου, η Blue Air πραγματοποιεί έξι πτήσεις εβδομαδιαίως στη διαδρομή Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα,
• Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου , η Blue Air πραγματοποιεί δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και από τις 2 Ιουλίου έως τις 23 Οκτωβρίου, η Blue Air πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως στη διαδρομή Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα,
• Από 1 Ιουλίου έως 24 Οκτωβρίου, η Blue Air πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως στη διαδρομή Λάρνακα – Βουκουρέστι – Λάρνακα.

Μέτρα ασφάλειας υγείας

Η Blue Air έχει εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στα αεροσκάφη της. Όλα τα αεροσκάφη της Blue Air απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.

Οι επιβάτες της Blue Air υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αποφεύγουν περιττές κινήσεις μέσα στην καμπίνα. Επιτρέπεται μία χειραποσκευή επί του αεροσκάφους, διαστάσεων 55 x 40 x 20 cm και βάρους έως 10 kg. Τα πληρώματα θα καθοδηγήσουν στους επιβάτες για τα μέτρα υγιεινής και θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας που αφορούν την υγείας.

Σχετικά με την Blue Air

Η Blue Air είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρουμανίας όσον αφορά τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρονται, με επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κόστους – χαμηλής πολυπλοκότητας που βασίζεται στη μείωση της πολυπλοκότητας και με μια προσέγγιση επικεντρωμένη στις ανάγκες των επιβατών.

Με μια ομάδα περισσότερων από 1.000 λάτρεων της αεροπορίας, η Blue Air έχει άψογη ιστορία ασφάλειας πτήσεων. Η εταιρεία διαθέτει αεροσκάφη Boeing 737.
Στα 15 χρόνια λειτουργίας της, η Blue Air έχει μεταφέρει πάνω από 30 εκατομμύρια επιβάτες και έχει πετάξει πάνω από 340 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Η εταιρεία είναι IATA Operational Safety Audit (IOSA) πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA) για εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας και είναι πλήρες μέλος της IATA.

Orthodoxou Aviation

Αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο
+357 22 755 300
blueair@orthodoxou.com.cy
aviation@orthodoxou.com.cy
www.orthodoxouaviation.com

Η Blue Air ανακοινώνει την επανέναρξη των προγραμματισμένων πτήσεων από το Αερ.ΛάρνακαςΚύριες Ειδήσεις

Translate »