Wizz Air: Νέο δρομολόγιο από Λάρνακα προς Άμπου Ντάμπι από €29.99


Λάρνακα 13 Ιουλίου 2020: Η Wizz Air Abu Dhabi, η νεότερη αερογραμμή την Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοινώνει σήμερα το πολυαναμενόμενο δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς Λάρνακα από τις 3 Οκτωβρίου 2020. Η Wizz Air Abu Dhabi θα προσφέρει χαμηλά ναύλα και υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες της. Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας και ξεκινάνε από 29.99 EUR / 129 AED **.
Η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου της Wizz Air στο εκτεταμένο δίκτυο της αερογραμμής στην Λάρνακα, υποδηλώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στη Λάρνακα και στην Κύπρο. Τα 10 χρόνια λειτουργίας των πτήσεων της αερογραμμής αλλά και η μεταφορά περισσότερων από 2,5 εκατομμύρια επιβατών από και προς την Λάρνακα, αποδεικνύουν ότι η Wizz Air προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες στο νησί.
Το δρομολόγιο που ανακοινώθηκε θα προσθέσει 50,000 θέσεις ετησίως στο δίκτυο της Λάρνακας και θα συνδέσει την πόλη και την περιοχή με ένα νέο και συναρπαστικό ολόχρονο δρομολόγιο.
Η σημερινή ανακοίνωση γίνεται παράλληλα με τη νέα εποχή που ξεκίνησε για τη Wizz Air. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος της. Με βάση τα νέα πρωτόκολλα, καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο από το πλήρωμα καμπίνας όσο και απ’ τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά γάντια. Παράλληλα, τα αεροσκάφη της Wizz Air υποβάλλονται τακτικά σε μια κορυφαία, ενδελεχή διαδικασία απολύμανσης, και σύμφωνα με το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροπλάνα της απολυμαίνονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας με την ίδια αντιική μέθοδο. Επίσης, απολυμαντικά μαντηλάκια παραδίδονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος, τα περιοδικά της καμπίνας έχουν απομακρυνθεί και τυχόν αγορές ενθαρρύνονται να γίνονται με ανέπαφη πληρωμή. Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τα μέτρα φυσικής απόστασης που προτείνουν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά, πριν από την πτήση (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, υπηρεσία WIZZ priority, γρήγορη διαδρομή), έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο βίντεο υγείας και ασφάλειας της Wizz Air.Με την προσθήκη της υπηρεσίας WIZZ Flex στην κράτηση τους, σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση ή εάν επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους ή τον προορισμό, οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την κράτηση ξανά, με οποιασδήποτε πτήσης της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία στις κρατήσεις, προσφέρετε σιγουριά σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air GroupAndras Rado δήλωσε: “Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο δρομολόγιο της Wizz Air Abu Dhabi το οποίο θα συνδέει την Λάρνακα με το Άμπου Ντάμπι. Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τους Κύπριους ταξιδιώτες στα τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Airbus A321neo. Καθώς η Wizz Air πρωτοπορεί στην νέα εποχή, προσβλέπουμε στην λειτουργία αυτής της καινούριας, υψηλού επιπέδου εμπειρίας που προσφέρεται κατά την διάρκεια της πτήσης. Είμαι αισιόδοξος ότι η  Wizz Air θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τουριστικού τομέα της Κύπρου.”

δρομολογια
* Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Wizz Air ήταν οι χαμηλότερες μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών το FY2019 (57,2 gr / km / επιβάτη)
** Τιμή μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία τσάντα μεταφοράς (μέγιστο: 40x30x20cm). Tροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο wizzair.com και στην εφαρμογή WIZZ για κινητά.


Κύριες Ειδήσεις

Translate »