Έναρξη πτήσεων από το Κάιρο προς Λάρνακα για το καλοκαίρι 2022


 Η Cyprus Airways, ανακοινώνει την έναρξη των πτήσεων της προς Κάιρο από τις 30 Απριλίου, 2022, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο. 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways περιλαμβάνουν, παράλληλα με την Jeddah, πτήσεις για την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κάϊρο, Τελ Αβίβ και Βηρυτό. 

Ο Simon Camilleri, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways αναφέρει: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προσθέτουμε τον προορισμό του Καΐρου στο δίκτυο μας. Πιστεύουμε, ότι το όμορφο νησί της Κύπρου θα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός. Η Κύπρος, προσφέρει στους επισκέπτες της ένα μοναδικό καλοκαιρινό προορισμό, γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες, πολιτισμικά αξιοθέατα, πανέμορφες παραλίες, γραφικά χωριά, μοναδικά μονοπάτια της φύσης αλλά και φυσικά μια εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα».

Οι πελάτες μας μπορούν να κλείσουν τις πτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας μας,  cyprusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (δωρεάν κλήση 8000 8111 ή στο +357 24 000 053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. 

Βρείτε όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας: https://www.cyprusairways.com/home/info/about_covid.dot

Για πληροφορίες σχετικά με τις νέες πτήσεις της Cyprus Airways, θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: cyprusairways.com       

 

Glass perfume bottles based oils. A Bazaar, market. Macro. Gold and pink gamma

 

Πρόγραμμα Πτήσεων 30 Απριλίου – 27 Οκτωβρίου 2022

Flight No. Μέρα Από  Προς Αναχώρηση* Αφιξη *
CY 131 Τρίτη

Σάββατο

Κάιρο   Λάρνακα 14:00

14:00

16:20

16:20

CY 130 Τρίτη

Σάββατο

Λάρνακα Κάιρο 12:40

12:40

13:00

13:00

 

*Τοπικές ώρες

Λίγα λόγια για εμάς 

Η Cyprus Airways επέλεξε το φύλλο ελιάς, καθώς είναι βαθιά ριζωμένο στην ταυτότητα της Κύπρου, ως σύμβολο των αερογραμμών μας. Το αγρινό επίσης, είναι μέρος της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας μας. 

Έχοντας δημιουργήσει όλες εκείνες τις δομές και τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή και αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία, οι μακροχρόνιοι στόχοι της εταιρείας μας περιλαμβάνουν και την προώθηση του νησιού μας ως βασικού τουριστικού και επιχειρηματικού προορισμού, αυξάνοντας τον τουρισμό που εισέρχεται στην Κύπρο, παράλληλα με τις επιλογές που θα δίδονται στους ντόπιους ταξιδιώτες.

Η Cyprus Airways έχει βραβευθεί για την προσπάθεια που κάνουν για την ενίσχυση του τουρισμού στην Κύπρο κατά τα τελευταία Cyprus Tourism Awards. Με μια ομάδα περισσότερων από 100 αφοσιομένων ανθρώπων, με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, η εταιρείας μας διευρύνει συνεχώς το δίκτυο μας. 

Πρωτοπόρος στην Κυπριακή Τουριστική Βιομηχανία, η εταιρεία μας, διατηρεί ένα δίκτυο 12 προορισμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κάϊρο, Τελ Αβίβ, Βηρυτό αλλά και την Jeddah. 

«Το όραμα μας για την Cyprus Airways είναι να συνδέσουμε διεθνής ταξιδιώτες» αναφέρει ο Simon Camilleri, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας. Όλες οι πτήσεις μας, γίνονται με αεροσκάφος τύπου Airbus A319 με χωρητικότητα 144 οικονομικών θέσεων και με ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320, με χωρητικότητα 180 οικονομικών θέσεων

Καλωσήρθατε στην Cyprus Airways 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, cyprusairways.com ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Για διαφημιστικές προτάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο: marketing@cyprusairways.com

Top view, Skyline and horizon for Cairo from Cairo Tower. Cairo / Egypt – 6 October 2018


Κύριες Ειδήσεις





Translate »