9+4 ψαροταβέρνες για θαλασσινά στο Ζύγι


Για όσους δεν θα επιλέξουν την εξοχή σήμερα και επιλέξουν το Ζύγι δείτε 9+4 επιλογές για ψάρι

Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για να απολαύσεις ψάρι και άλλους θαλασσινούς μεζέδες στο Ζύγι! Είναι άλλωστε φημισμένο ψαροχώρι! Αν λοιπόν αποφάσισες ότι φέτος, δεν θες να μείνεις εντός, ούτε όμως και υπαίθρια, αλλά θες να κόψεις τη «μούττη» της Σαρακοστής αγναντεύοντας τη θάλασσα, τότε κάνε άμεσα την κράτησή σου!

Captain’s Τable
Δημοφιλής κι αγαπημένη, η βραβευμένη με Time Out Eating Awards στην κατηγορία Ψάρι, ταβέρνα, μας περιμένει για ολόφρεσκο καλαμάρι, συναγρίδα, σαργούς (σοργούς) στη σχάρα και άλλα καλούδια της θάλασσας, με την καλύτερη θέα! Αυτήν της νέας μαρίνας Ζυγίου.
(24333737) Γρηγόρη Αυξεντίου, μαρίνα Ζυγίου, επ. Λάρνακας.

Santa Elena
Σταθερή αξία. Κλασικοί ψαρομεζέδες, που μυρίζουν θάλασσα! Ξεχωριστή σπεσιαλιτέ του εστιατορίου είναι η ψαρόσουπα, οι σουπιές στην κατσαρόλα και όλα τα καλομαγειρεμένα ψάρια και μαλάκια τηγανητά ή στα κάρβουνα. Όλα σε τιμές «χαλαρές» που ταιριάζουν στο ύφος του μαγαζιού!
(24332203) Αποστόλου Βαρνάβα 8, Ζύγι.

Ψαροταβέρνα Μάριος
Σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον, απολαμβάνεις φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μαζί με τα καλύτερα συνοδευτικά και φυσικά άψογη εξυπηρέτηση!
(24332424) Γρ. Αυξεντίου, Ζύγι.

Γιωργαλλάς
Θαλασσομεζέδες, όστρακα, μαλάκια (όπως άλλωστε επιβάλλει και η Καθαρά Δευτέρα) και μπόλικο φρέσκο ψάρι που φέρνουν οι ψαράδες από το Ζύγι, σε ένα απλό περιβάλλον.
(24817024) Κωνσταντινουπόλεως 7, Ζύγι.

Καθαρή Καρδιά
Η ταβέρνα Καθαρή Καρδιά αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην περιοχή. Για την Καθαρά Δευτέρα αλλά και καθόλη την περίοδο των νηστειών του Πάσχα θα σου σερβίρει φρέσκα θαλασσινά, όπως σουπιές, χταπόδια, καλαμάρι και ότι άλλο προστάζει η ημέρα (παντζάρι, χαλβά κ.λπ.).
(24332415) Γρ. Αυξεντίου & Κωνσταντινουπόλεως 20, Ζύγι.

Markos Fish
Η πληρότητά του για την Καθαρά Δευτέρα μας επιβεβαιώνει τόσο τη δημοτικότητά του όσο και το επίπεδό του! Υπέροχη τοποθεσία, πολύ καλό σέρβις, πιάτα για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου και τιμές που δεν θα σου αδειάσουν την τσέπη! Δοκίμασε να κάνεις μια κράτηση, ίσως και να βρεις κάτι!
(24333404) Γρ. Αυξεντίου, Ζύγι.

Ζυγιάνα
Η Ψαροταβέρνα «Ζυγιάνα» προσφέρει έναν από τους καλύτερους μεζέδες της περιοχής, αποτελούμενο από φρέσκα θαλασσινά μαγειρεμένα στη σχάρα και στο τηγάνι, νόστιμα ορεκτικά και σαλάτες, αλλά και διάφορα σνακ.
(24332448)

Λοΐζος Κουμπαρής
Ο Κουμπαρής είναι από τις πλέον φημισμένες ψαροταβέρνες του τόπου μας και όχι άδικα, αφού σερβίρει πάντοτε την πιο φρέσκια ψαριά της ημέρας. Πέρα από τα καλύτερα πιάτα που θα σου σερβίρει και την Καθαρά Δευτέρα, θα σε ενθουσιασουν τα όμορφα στρωμένα τραπέζια του, πλάι στο κύμα, αλλά και ο άνετος παιδότοπός του, που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους.
(24332450) Γρ. Αυξεντίου 34, Ζύγι.

Ψαροταβέρνα Ηρακλής
Όλα όσα επιβάλλει η μέρα κι ακόμα περισσότερα, θα τα απολαύσεις και στην ψαροταβέρνα Ηρακλής. Είναι άλλωστε φημισμένη για την ποιοτική της ψαριά!
(24333169) Γρηγόρη Αυξεντίου 28, Ζύγι.

Προτείνουμε ακόμα…
Ψαροταβέρνα Βοκολίδα, τηλ. 24333077
Το Ξέφωτο, τηλ. 24332378
Λάπηθος, τηλ. 24332032
Πεντάσχοινος, Άγιος Θεόδωρος, τηλ. 96236310

Πηγή: Time Out
timeoutΚύριες Ειδήσεις

Translate »