Το νέο hot εστιατόριο της Πιαλέ Πασιά έχει άρωμα Ινδίας


Πηγή: checkincyprus.com

 

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τις πιο εξωτικές γεύσεις της Ινδίας απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι εκπρόσωποι των media στο νέο εστιατόριο Masti, που άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα. O υπέροχος χώρος του Masti, και η αύρα ξεχωριστών αρωμάτων, συνδυάστηκαν σε μια όμορφη βραδιά απολαυστικών γεύσεων.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια συλλογή παραδοσιακών ινδικών πιάτων, σε μια μοναδικά συνδυασμένη προσέγγιση γεύσεων. Με τις πιο νόστιμες και πολύπλοκες γεύσεις αλλά και με πλούσιες αρωματικές επιλογές, το μενού του Masti υπόσχεται να ταξιδέψει τους ουρανίσκους μας σε πολύχρωμες γωνιές στην καρδιά της Ινδίας.

Ανάμεσα στις λαχταριστές δημιουργίες που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, τα διάσημα Κeema and Vegetable Samosas, τα εκλεκτά Lamp Seekh Kebab, και μια πλούσια ποικιλία από ζεστά και απολαυστικά Masala πιάτα που τους μετέφεραν απευθείας στις εξωτικές γεύσεις της Ινδίας.

Βρείτε το Masti Indian Bar & Restaurant στην Πιαλέ Πασά 8, στη Λάρνακα, και κάνετε τις κρατήσεις σας καλώντας στο 24333633. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Μasti Cyprus σε Facebook και Instagram και στο masticyprus.com.

MASTI (15).jpg



Κύριες Ειδήσεις





Translate »