4ο Φεστιβάλ Γαϊδουριού στη Σκαρίνου


Το 4ο Φεστιβάλ Γαϊδουριού στη Σκαρίνου έρχεται στις 28 Οκτώβρη. Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας σε συνεργασία με την  Golden Donkeys Farm σας προσκαλούν στο υπέροχο φεστιβάλ τους που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες κόσμο από όλη τη Κύπρο.

Μικροί και μεγάλοι ελάτε να γνωρίσετε τα υπέροχα γαϊδουράκια και να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά, χειροποίητα, προϊόντα του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας. Σας περιμένουν βόλτες με γαϊδουράκια, μπουφέ με σπιτικά κυπριακά φαγητά, καφενείο για καφέ, σνακς και ξεκούραση, facepainting και άλλα παιχνίδια για τα παιδιά, κυπριακοί χοροί με τον Πολιτιστικό Όμιλο “Πέρκαλλος”, ζωντανή μουσική με τον Λευτέρη Μοσχοβία, προϊόντα με γάλα γαϊδούρας και άλλα πολλά!

Η εταιρεία Y.K. The Practice θα ψήνει νόστιμα σουβλάκια και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για το «Ένα όνειρο μια ευχή»!! Η είσοδος είναι ελεύθερη Από τις 11:00-18:00 Στην Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου.

 

Τηλ: 70000620 Email: goldendonkeysfarm@gmail.com Facebook: Golden Donkeys Farm, Golden Donkeys Farm – Donkey Festival Instagram: GoldendonkeysΚύριες Ειδήσεις

Translate »