Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος αλλά και για οικονομική ενίσχυση του πρώην ποδοσφαιριστή Σαββάκη Χρίστου


Η Χρυσή Σάββα, ακολουθώντας τα χνάρια της ακτιβίστριας Αγγλοκύπριας μητέρας της, Αντρούλας Σάββα, η οποία έλαβε πολλές φορές μέρος σε ακτιβιστικές δράσεις στο εξωτερικό, (Μεξικό, Βιετνάμ, Περού, κ.α), διοργανώνει στις 7 Δεκεμβρίου Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο στη Λάρνακα με σκοπό να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος αλλά και για οικονομική ενίσχυση του ασθενή Σαββάκη Χρίστου, πρώην ποδοσφαιριστή, οικογενειάρχη με παιδιά, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό ατύχημα σήμερα νοσηλεύεται.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος εκτός του Προεδρικού, αφού όλες οι παρόμοιες εκδηλώσεις γίνονταν εντός του Προεδρικού, στη Λευκωσία.

Το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο που διοργανώνει η Χρυσή Σάββα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, στο Ballroom (λεωφόρος Αρτέμιδος, Λάρνακα) και η είσοδος θα είναι 40ευρώ για ενήλικες και 20ευρώ για παιδιά 6-12 ετών, με φαγητό και ποτό.

Το Galla Dinner ξεκινάει στις 7.30 το βράδυ ενώ θα ακολουθήσει After Party στις 10.30.

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στο δείπνο και θέλουν να παρευρεθούν μόνο στο After Party η είσοδος θα είναι 20ευρώ μαζί με ένα ποτό.

Ιδανική ευκαιρία για μεγάλες εταιρείες που επιθυμούν να βγουν έξω με το προσωπικό τους για το Χριστουγεννιάτικο Ετήσιο Δείπνο τους, να επιλέξουν την εκδήλωση αυτή και έτσι να συμβάλουν σε ένα σημαντικό καλό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες στο 99196306.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1352259454936408/

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »