Το Potbelly σας περιμένει να γιορτάσετε τα πρώτα του γενέθλια


Το Potbelly γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και έτσι διοργανώνει το πρώτο πάρτι γενεθλίων του και επιθυμεί να μοιραστεί και να το διασκεδάσει με όλους. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο  στις 14 Οκτωβρίου στις 4μμ. και οι πόρτες του είναι ανοιχτές για όλους.

Εκεί θα σερβίρουν τα υπέροχα πιάτα τους συνδυασμένα από μπύρα Stella Artois και μουσική από από τον DJ PettisN παλιά σχολείο Hip hop, RnB, Rap, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει ένα show τέχνης από το Paparazzi Art Studio.

The Potbelly:The place

It's been already 2 months since the opening day and we would like to take this opportunity to say a BIG THANK YOU for your love and support! We promise you we are trying to get better and better day by day!P.S. Stay tuned! More flavours and combos are on the way…??

Posted by The Potbelly on Monday, November 21, 2016

Το Potbelly είναι ένα γωνιακό παλιό κτίριο της Ερμού, το οποίο ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο sandwich shop. Με hipster εμφάνιση και ειδικότητα στα καλά σάντουιτς, το The Potbelly ήρθε για να μας αποδείξει ότι το καλό σάντουιτς θέλει τέχνη.

Το μενού είναι απλό αλλά καλύπτει όμως και τους πιο απαιτητικούς αφού σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου γεύμα όπως εσύ το φαντάζεσαι από το είδος του ψωμιού μέχρι και το συνοδευτικό που επιθυμείς.

The Potbelly's pulled pork sandwich: How it's made!

It takes more than 1day preparation for our pulled pork to be ready for serving!Wrapped and massaged with an aromatic blend of 10 spices & herbs and marinated overnight to enhance the flavors, then simmered 7 hours for a tender and mouthwatering finish!

Posted by The Potbelly on Wednesday, November 2, 2016

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »