Το The Potbelly ανάμεσα στα 50 καλύτερα σάντουιτς της Ευρώπης


Της Νάσιας Γεωργίου

 

Στη λίστα των καλύτερων σάντουιτς στην Ευρώπη για το 2019 σύμφωνα με την ιστοσελίδα Big 7 Islands βρίσκεται το σκαλιώτικο Τhe Potbelly. Το μικρό μαγαζάκι στην Ερμού διεκδίκησε και κέρδισε με την αξία του μια θέση στα “Best 50 sandwiches in Europe 2019”.

 

 

Σύμφωνα με το άρθρο τής ιστοσελίδα Big 7 Islands το Potbelly βραβεύτηκε για το επικό του σάντουιτς με deep fried shrimp. Το συγκεκριμένο έδεσμα ετοιμάζεται σε γλυκιά σάλτσα τσίλι και σερβίρεται σε ένα μεγάλο ψωμάκι με σαλάτα και πατάτες στο πλάϊ. Η τραγανή αφράτη γαρίδα σε συνδυασμό με το μαλακό ψωμί κάνει αυτό το πιάτο απόλυτο νικητή και φυσικά τρελλαίνει κόσμο.

 

 

Με hipster εμφάνιση και ειδικότητα στα καλά σάντουιτς, το The Potbelly ήρθε πριν από  χρόνια στην πόλη μας για να μας αποδείξει ότι το καλό σάντουιτς θέλει τέχνη. Το μενού είναι απλό αλλά καλύπτει όμως και τους πιο απαιτητικούς αφού σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου γεύμα όπως εσύ το φαντάζεσαι από το είδος του ψωμιού μέχρι και το συνοδευτικό που επιθυμείς. Ένας μικρός χώρος κοντά στην στην Ερμού , γεμάτος με φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας είναι πανέτοιμο να γίνει μια από τις αγαπημένες σου επιλογές για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »