Το Gingertale & Co ήρθε στις Φοινικούδες για να μας μυήσει στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας


Της Νάσιας Γεωργίου

Την εμφάνιση του στην πόλη κάνει το Gingertale & Co, ένα πολλά υποσχόμενο εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα. Επειδή η Ιαπωνική Κουζίνα είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένα σούσι. Το Gingertale & Co ήρθε για να μας μυήσει στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας και να μας ταξιδέψει μακριά σε όμορφους γευστικούς προορισμούς.

 

Η νέα άφιξη στις Φοινικούδες φέρνει μοναδικές γεύσεις στην πόλη μας και σε κερδίζει με τον όμορφο εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο.

 

Τι θα δοκιμάσεις

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη Salmon Furikake salad που δεν μπορείτε να την βρείτε πουθενά αλλού. Τη διαφορά κάνουν τα sushi rolls τα οποία σερβίρονται ανά τέσσερα, δίνοντας την ευκαιρία να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας διαφορετικά sushi σε εκπληκτικές τιμές.

Υπάρχουν 9 διαφορετικά set menus για τους λάτρεις του ωμού ψαριού αλλά και του μαγειρεμένου. Υψηλής ποιότητας, με προσιτές τιμές ορεκτικά, από 3 μέχρι 5€. Ακόμα μπορείτε να βρείτε lunch menu όπου με €25 μπορείτε να φάτε 4 πιάτα (2 ορεκτικά, 1 σαλάτα και 16 maki rolls).

Ένας ιδανικός προορισμός για κάθε ηλικία όπου θα απολαύσεις την αγαπημένη Ιαπωνική κουζίνα όπου θα σε παρασύρει στους μοναδικούς γευστικούς του προορισμούς.

 

Μπορείτε να το επισκεφτείτε καθημερινά από 12:00 μ.μ. – 11:30 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24 660444


Κεντρική φωτογραφία: Dimitris Pieri Architectural Photographer



Κύριες Ειδήσεις





Translate »