Το Bolivar House ετοιμάζεται και επιστρέφει ανανεωμένο


Επιστρέφει ανανεωμένο και ψάχνει προσωπικό

Μας συστήθηκε το περσινό καλοκαίρι όπου εντυπωσίασε το κοινό της πόλης με τη μαγευτική του θέα, τον όμορφο εξωτερικό του χώρο και τις αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές που μας χάρισε στην Πιαλέ Πασιά.

Αν και έκανε ένα μικρό χειμωνιάτικο διάλειμμα άλλαξαν πολλά στο στέκι που αγαπήθηκε το περάσμενο καλοκαίρι.

CHAPTER ONE

This is Chapter 1.Edit & videoshoot: www.wearethelum.com#BolivarHouse #Larnaca #Cyprus

Posted by Bolivar House on Friday, August 26, 2016

 

Τι νέο μας φέρνει;;;

Το Bolivar House επιστρέφει τον ερχόμενο Μαϊο υπό νέα διεύθυνση η οποία αλλάζει πολλά και διάφορα. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας ανέφεραν ότι μπορεί το χειμώνα να μην είμασταν ανοιχτοί για το κοινό όμως έγινε πολύ δουλειά σε θέματα που αφορούσαν τη γενική λειτουργία του μαγαζιού, ενώ παράλληλα δώσαμε μεγάλη έμφαση στην αναβάθμιση του μενού μας με στόχο να φέρουμε κάτι πολύ διαφορετικό στην πόλη μας.

Ο χώρος βρίσκεται σε μια προνομοιακή θέση και όλη η νέα ομάδα εργαζόμαστε για να χτίσουμε στα δυνατά σημεία της περσινής χρονιάς, να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες με ένα και μοναδικό στόχο…Το Bolivar House να καταστεί ένα all day spot χειμώνα/καλοκαίρι.

Πέραν από το μενού και τις διάφορες αλλαγές που έγιναν διοικητικά και οργανωτικά, στο χώρο γίνεται μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα δώσει μια νέα ταυτότητα στο μαγαζί…

Για όσους ενδιαφέρονται….

Το Bolivar House προσλαμβάνει Σερβιτόρους/Σερβιτόρες και Βοηθούς Μπάρμαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το CV τους στο bolivarhouse@cytanet.com.cy

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »