Τα νέα κόκτειλς του MUKTA εντυπωσιάζουν


Εάν θες ακόμα ένα λόγο να επισκεφθείς αυτό το ατμοσφαιρικό μπαράκι με την έθνικ διακόσμηση, στην Κλεάνθη Καλογερά, εμείς τον βρήκαμε.

Εδώ και λίγες μέρες σερβίρονται τα καινούργια, απίθανα cocktail τους. Εμείς σπεύσαμε να τα δοκιμάσουμε και τα θέλουμε ΟΛΑ!


Aviation with grapefruit twist

18 καινούργιες προσθήκες, εμπνευσμένες από την παγκόσμια bar culture, αποτελούν τα signature cocktail του Mukta στη Λάρνακα. Έχουμε και λέμε:

Θες να ταξιδέψεις στο Παρίσι; Δοκίμασε το ‘Tango in Paris’ Bellini με κονιάκ, φουντούκι, σοκολάτα και prosecco.

Το παντζάρι μπαίνει στο Beetroot & Basil Bellini, του δίνει ένα σέξι χρώμα και μια ενδιαφέρουσα γεύση.


Basil beauty

‘Damned good drink’! Αυτό θα αναφωνήσεις και όταν παραγγείλεις, το ομώνυμο ποτό με βάση το meζcal, το Chartreuse, το Genever και το κάρδαμο αλλά και όταν το πιείς.

Το Japonais με βάση γιαπωνέζικο ουίσκι και το Asian Mojito, εμπνέονται όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, από την Άπω Ανατολή.

Από την άλλη, το Peruvian Negroni με βάση το pisco, έχει στοιχεία αναφοράς από το Περού και τη Λατινική Αμερική.


Νegroni

Εάν σου αρέσει το τζίντζερ, δοκίμασε οπωσδήποτε το Tom Yum Martini ενώ αν θες τον συνδυασμό σοκολάτας-πορτοκάλι δοκίμασε οπωσδήποτε το παιχνιδιάρικο cocktail, Choco biscuit Μargarita.


Choco biscuit Μargarita

Πάντως εμείς, έχουμε πάει κόλλημα με το Wild Old Fashioned, το κλασικό αυτό cocktail με ένα ενδιαφέρον twist.


Tom Yum Martini

Το μενού ολοκληρώνεται με ένα section αφιερωμένο στα gin ‘n’ tonic, μια ενημερωμένη λίστα από spirits, κρασιά και καινούριες μπίρες.

Συνόδεψε το ποτό σου με platter τυριών και αλλαντικών καθώς και με εύγεστα τσιμπήματα από γεύσεις του κόσμου, σερβιρισμένα σε μπολάκια.

Πηγή: timeoutcyprus.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »