Σ’ ένα από τα ωραιότερα και πιο ιστορικά κτίρια του κέντρου, το Legends Bar & Grill θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι


Μια νέα άφιξη στο κέντρο της Λάρνακας έχει έρθει για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να γίνει ένα από τ’ αγαπημένα στέκια της πόλης. Σ’ ένα από τα ωραιότερα και πιο ιστορικά κτίρια, που βρίσκονται στο κέντρο και μόλις ένα λεπτό από την παραλία γεννήθηκε το Legends Bar and Grill.

 

Το Legends ένα all day concept έρχεται για να συντροφεύσει τις μέρες και τα βράδια μας. Η υπέροχη αυλή που διαθέτει μας παρασέρνει σε στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το bar που έχει στηθεί αδιαμφισβήτητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει μπύρες με προέλευση από κάθε γωνιά του κόσμου, signature cocktails, premium ποτά αλλά και κρασιά τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό. Με μουσική μπλουζ και ελαφριά ροκ, με τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, η όμορφη ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Χαρακτηριστικό της διακόσμησης είναι οι φωτογραφίες Legends του Παγκόσμιου στερεώματος και μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο οικεία. Σε αυτό το σκηνικό έρχονται να προστεθούν και οι μεγάλες οθόνες σε όλο το χώρο που θα προβάλλουν αθλητικούς αγώνες από όλο το κόσμο και όχι μόνο.

Όσο για την κουζίνα και το μενού του Legends, διαθέτει ποιότητα και μεγάλη ποικιλία. Μπορούμε να βρούμε από burgers που ικανοποιούν τόσο το μάτι όσο και την όρεξη, ζουμερά spare ribs, επιλογές από σουβλάκι, πάστες, μέχρι και τ’ αγαπημένα μας μεξικάνικα tacos, τις σαλάτες καθώς και μια πλειάδα άλλων πιάτων, που ο chef φτιάχνει ειδικά για το Legends. Για το πρωινό προτείνονται ανεπειφίλακτα οι επιλογές στη λίστα του Brunch που ο Σεφ ετοίμασε με μεγάλο μεράκι συνιδεία με τον premium καφέ. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να παραλειφθούν οι veggie και vegetarian επιλογές που δεν στερούνται νοστιμάδας.

Το Legends Bar and Grill ήρθε για να μείνει και να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η εμπειρία που προσφέρει είναι μοναδική και αδιαμφησβήτητα θ’ αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »