Στο Mulan για μια αυθεντική κινέζικη εμπειρία


Η ιδέα να δημιουργηθεί ένα υψηλής ποιότητας κινέζικο εστιατόριο στη Λάρνακα σχεδιάστηκε το έτος 2000, ένας ευοίωνος χρόνος. Μετά από μια μακρά περίοδο κύησης, το όνειρο έγινε πραγματικότητα, πρώτα με τη μορφή του εστιατορίου Chinatown, και στη συνέχεια στην τελική του εκδήλωση, Mulan.

Το Mulan, που ιδρύθηκε το 2008, αντανακλά την έννοια της νέας Κίνας. Όμορφες γραμμές και σχήματα σχεδίασης προσελκύουν τους πελάτες σε έναν πολύχρωμο κόσμο στυλ και πανοραμική θέα. Το εσωτερικό καλεί τον πελάτη να συμμετάσχει σε μια ατμόσφαιρα αντανακλαστικού φαγητού. Το γεύμα γίνεται μια ευκαιρία να απολαύσετε γεύσεις σε μοναδική κουζίνα,  με φίλους ή οικογένεια.

Η αυθεντικότητα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το Mulan. Με αυτό το πνεύμα, ήταν απαραίτητη μια επίσκεψη αναγνώρισης στην Κίνα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλο το εστιατόριο, από τα πιατικά και τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τα έπιπλα.

Τα όμορφα διακοσμημένα λουτρά συνεχίζουν το θέμα της κομψότητας. Τα παραδοσιακά κινεζικά ειδώλια, που μοντελοποιούν τα αρχαία επαγγέλματα, κοιτούν από τις γυάλινες τους θήκες σε ευχάριστη ηρεμία. Το ενυδρείο, με τους εξωτικούς κατοίκους του, ενισχύει τη διάθεση της χαλάρωσης και της αρμονίας.

Τώρα μπορείτε και εσείς να κλείσετε τραπέζι εύκολα μέσω e-table απολαμβάνοντας μεγάλες προσφορές σε εστιατόρια και σημαντικά προνόμια.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »