Ζήσε την δική σου περιπέτεια στο Dorians Coastal challenge


 

Το 2017 ξεκινά με το DORIANS COASTAL CHALLENGE powered by Hellenic Bank, μια εκδήλωση ανάμεσα στις ελάχιστες που πραγματοποιούνται. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Πάρε το εισιτήριο σου ΤΩΡΑ στην τιμή των €30

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η σεζόν ξεκινά με το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank, μια εκδήλωση μοναδική στην Κύπρο και ανάμεσα στις ελάχιστες που πραγματοποιούνται. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Το Coastal Challenge είναι μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων, αποτελούμενη από πέραν των 20 εμποδίων και δοκιμασιών κατά μήκος της αμμώδους παραλίας του ΚΟΤ και εντός της θάλασσας, σε ρηχά νερά (μέγιστο βάθος 1 μέτρο περίπου). Κατά τη διάρκεια του Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank θα εκτελέσεις όλα τα αυθεντικά μας εμπόδια μαζί με ακόμα 10 ΝΕΕΣ δοκιμασίες που θα θέσουν την αντοχή, το σθένος, την επιμονή και την ικανότητά σου για συνεργασία, σε έντονη πρόκληση. Δεν σου λέμε ότι θα είναι εύκολο, λέμε ότι θα είναι μια έντονη δοκιμασία των ψυχικών και σωματικών σου αποθεμάτων, μια μέρα διασκέδασης, διαφορετικής από οποιαδήποτε άλλη και ένα γεγονός που θυμάσαι και θα συζητάς για αρκετούς μήνες.

 

Φωτογραφία του χρήστη Dorians Challenge.Η διαδρομή περιλαμβάνει το χώρο της προθέρμανσης που θα πραγματοποιείται από την Les Mills Κύπρου, την εκκίνηση, τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με τα εμπόδια, δυο σημεία νερού κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό

Προγραμμάτισε να αφιχθείς στο χώρο της εκδήλωσης τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του κύματος που έχεις επιλέξει. Θα σου επιτρέψει να βρεις χώρο στάθμευσης, να προσαρμοστείς με το χώρο, να συναντηθείς με τα μέλη της ομάδας σου, να εγγραφείς, να φυλάξεις να προσωπικά σου αντικείμενά και να λάβεις μέρος στην προθέρμανση.

Φωτογραφία του χρήστη Dorians Challenge.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος ατομικά ή ως μέλος μιας ομάδας.

 

 

 

Dorians Challenge: The Run Day Video

Dorians, here is the teaser video from the first #DoriansChallenge. Once more, thank you for being part of an epic run.

Posted by Dorians Challenge on Wednesday, October 19, 2016

 

Σου αρέσει η δράση και η περιπέτεια ; Τότε μην το χάσεις! 

Λάβε έγκαιρα το εισιτήριό σου!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »