Οι Φοινικούδες απέκτησαν άρωμα Αθηνών


Μία ακόμη νέα άφιξη έκανε την εμφάνισή της στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων η οποία έφερε μαζί της άρωμα από Αθήνα μεριές.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο ελληνικό μεζεδοπωλείο που ο χώρος και η ταυτότητα της κουζίνας που θα σερβίρει του έδωσαν και το όνομά του. Το καινούργιο εστιατόριο των Φοινικούδων ονομάζεται Αθηνών 7 Ελληνικό Μεζεδοπωλείο και σερβίρει πιάτα από την ελληνική κουζίνα αλλά και μεζεδάκια που συνοδεύονται με τσίπουρο.

Τυροκαυτερή, σουβλάκι στο ξυλάκι, ρετσίνα κ.α σε στέλνουν αμέσως για ένα γευστικό ταξίδι στην Ελληνική πρωτεύουσα και σε παρασέρνουν, άλλωστε γι’ αυτό και το επέλεξε και ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης σε πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη μας.

Ο χώρος του

Με την πρώτη ματιά σε κερδίζουν τα χρώματα του. Απαλοί χρωματισμοί που δεν κουράζουν το μάτι με κύρια χρώματα το λευκό και ανοιχτό μπεζ, δείχνουν οτι οι ιδιοκτήτες δεν ακολούθησαν τα γνωστό μπλε και άσπρο και προσπάθησαν να ξεχωρίσουν και τα έχουν καταφέρει. Οι ξύλινες καρέκλες είναι μια όμορφη πινελιά και δίνουν σίγουρα μια Ελληνική ταυτότητα στο χώρο.

 

Προσωπικό με χαμόγελο 

‘Οταν μιλάμε για εστιατόρια σίγουρα το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στο φαγητό…είναι νόστιμο; είναι ποιοτικό κτλ. Αναμφίβολα όμως, σε μια επίσκεψη σε εστιατόριο ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι κα η συμπεριφορά του προσωπικού η οποία πολλές φορές επισκιάζει τα πάντα.

Το Αθηνών 7 κατάφερα να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ομάδα η οποία σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Από την υποδοχή, όπου μια όμορφη κοπέλα καλωσορίζει τον πελάτη μέχρι τα άτομαπου θα σε σερβίρουν, σε κάνουν να νιώσεις αμέσως οικεία και με ένα όμορφο χαμόγελο εξυπηρετούν το κοινό τους

  

 

Τι να δοκιμάσεις 

Μια ματιά στο μενού θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ προσεγμένο και δεν ξεφεύγει από την ταυτότητα του καταστήματος καθώς είναι άκρως Ελληνικό και προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα από θαλασσινά, κρεατικά και μαγειρευτά εδέσματα.

Εμείς πάντως θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την τηγανιά του Βαγγέλη η οποία θα σε παρασύρει σε αλλώτικους γευστικούς προορισμούς.

 

Γράφουν γι’ αυτό οι πελάτες του

Μια ματά στα reviews της επιχείρησης στο φατσοβιβλίο δίνει την εικόνα ότι ξεκίνησε καλά, καθώς οι πλήστοι πελάτες έχουν βαθμολογήσει με άριστα το εστιατόριο. Ας δούμε κάποια απ’ αυτά:

Visited last night with friends, fantastic food of great quality and variety and I will be returning soon.

 

Το νέο Ελληνικό Μεζεδοπωλείο θα το βρεις στο χώρο που λειτουργούσε το Guru. Μπορείτε να επικοινωνείτε στο 24 664690 ή μέσω της σελίδας του στο φατσοβιβλίο.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »