Με σύνθημα «Λάρνακα, Τόσο Κοντά, Τόσα Πολλά» η πόλη προωθεί την εγχώρια αγορά


Με το σύνθημα «Λάρνακα. Τόσο Κοντά, Τόσα Πολλά», ο Δήμος και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ) προωθούν δυναμικά την πόλη στην εγχώρια αγορά.

Σε γυμνάσιο της Λάρνακας ο μαθητής που βρέθηκε θετικός στον ιό

Σε κοινό δελτίο Τύπου του Δήμου και της ΕΤΑΠ αναφέρεται ότι «η Λάρνακα ανοίγει την αυλαία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού. Με μια στοχευμένη και ευφάνταστη εκστρατεία, ο Δήμος Λάρνακας και η ΕΤΑΠ επιδιώκουν να προβάλουν την πλέον αναβαθμισμένη εικόνα της πόλης το φετινό καλοκαίρι, προσκαλώντας τους ντόπιους να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να απολαύσουν και να ζήσουν την πόλη».

Προστίθεται ότι «με το σύνθημα «Λάρνακα. Τόσο Κοντά, Τόσα Πολλά», αναδεικνύεται η κεντρική και βολική τοποθεσία της Λάρνακας καθώς και η πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος και δραστηριοτήτων.  Η πόλη του Ζήνωνα αναμένεται να είναι η φετινή έκπληξη του καλοκαιριού, καθότι με τις διάφορες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει και τις εξαιρετικές επιλογές εστίασης, μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «η Λάρνακα αποπνέει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό lifestyle όπου τα γνωστά all-day μαγαζιά της ακτής Μακένζυ, τα κουλτουριάρικα μπαράκια στο κέντρο της πόλης καθώς και οι κοσμοπολίτικες Φοινικούδες και η ειδυλλιακή Πιαλέ Πασιά είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους ντόπιους επισκέπτες. Η πόλη είναι ιδανική και για οικογενειακές εξορμήσεις αφού είναι πολύ βολική και όλα είναι μαζεμένα».

Σημειώνεται ότι «στις αμμώδεις οργανωμένες παραλίες της Λάρνακας, με τα ρηχά και ασφαλή νερά, που είναι βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία, τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείο Υγείας.
Για τους λάτρεις των θαλασσίων δραστηριοτήτων και όσους θέλουν να ενασχοληθούν με ένα νέο χόμπι, η Λάρνακα είναι ο ιδεώδης προορισμός προσφέροντας σειρά επιλογών μεταξύ των οποίων καταδύσεις, sunrise SUP και Flyboard».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «η καμπάνια είναι πολύπλευρη και περιλαμβάνει προώθηση στο διαδίκτυο, διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους και ραδιοφωνική προβολή, ενώ στηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν τις διάφορες επιλογές που προσφέρει η Λάρνακα μεταξύ άλλων και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το #TosoKontaTosaPolla.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »