Κάτι διαφορετικό παίζει αυτή την εβδομάδα στο Rum Tree


Αγαπημένο,  γουστόζικο και ψαγμένο το Rum Tree κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς και γράφει τη δική του ξεχωριστή. όμορφη ιστορία στην πόλη μας, χτίζοντας το δικό του awareness.

Τόσο τα cocktails του, όσο κα τα events που διοργανώνει κατα καιρούς σε προκαλούν να επισκεφθείς και να περάσεις μια όμορφη βραδιά παρέα με τις δημιουργίες του Alex Christodoulides.

Aυτή την εβδομάδα το Rum Tree διοργανώνει το  Daiquiri Week και σε προκαλεί να το επισκεφθείς για να ανακαλύψεις την ιστορία του μοναδικού αυτού ποτού.

Λίγα λόγια για το Daiquiri 

Το Daiquiri έχει αναπτυχθεί, όπως και η Martini και η Margarita, σε ένα είδος υποοικογένειας ποτών. Είναι το πεντανόστιμο κοκτέιλ από ρούμι και ένα από τα ευκολότερα, πιο φρέσκα ποτά που μπορείτε να φτιάξετε.

Το Daiquiri είναι πραγματικά αυτό που είμαστε όλοι – είναι ο συνδυασμός του νόστιμου spirit, του φρέσκου χυμού και μιας  γλυκάδας που κάνει το ρούμι να λάμπει. Ο κοινός παρονομαστής είναι το κλασικό Daiquiri.

Από εκεί μπορεί να συμβεί κάτι. Ένα ταξίδι μέσω του μπλέντερ, ένα επιπλέον φρούτο, μια συστροφή κλπ …

Πολλές από αυτές τις παραλλαγές είναι κάτω από την κύρια συνταγή.

Aν γουστάρεις να απολαύσεις το αγαπημένο cocktail τότε δεν έχεις παρα να πας στο Rum Tree μέχρι τις 23 Ιουλίου και να γιορτάσεις μαζί με τα παιδιά την Εθνική Ημέρα του Daiquiri απολαμβάνοντας το σε πολύ καλές τιμές…

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »