Θα φας και θα πεις «Holy Cow»!


Αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προτάσεις στην πόλη της Λάρνακας και εκεί θα βρεις επιλογές από υπέροχα πιάτα, ένα πρωτότυπο μενού και άψογη εξυπηρέτηση. Το Holy Cow είναι μια σύγχρονη νεο-καντίνα που λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με την κουζίνα του να διαμορφώνεται ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας.

image

Τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης, παραπλεύρως της πολυσύχναστης λεωφόρου Μακαρίου, που βρίσκεται κοντά στο επιχειρηματικό κέντρο της Λάρνακας και όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης, αποτελεί την τέλεια επιλογή για το μεσημεριανό, τον καφέ ή το δείπνο. Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου πολυμορφικός, με τη λιτή διακόσμηση σε σκανδιναβική γραμμή να αποπνέει θετική αύρα και ενέργεια.

Από τα πιο αγαπημένα πιάτα των πελατών είναι τα artisanal burgers, που φτιάχνονται καθημερινά στην κουζίνα του Holy Cow, από 100% φρέσκο βοδινό Black Angus, και διατίθενται σε ποικιλία γευστικών συνδυασμών. Συνοδεύονται με χειροποίητες τηγανητές πατάτες και φρέσκια ανάμεικτη σαλάτα. Το μενού πάντως εμπλουτίζεται με νέες γεύσεις και επιλογές ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Στο μενού βρίσκει κανείς επίσης ποικιλία από σπιτικά γλυκά, όπως σοκολατίνα, baked cheese cake, κέικ λεμονιού, μηλόπιτα, τούρτες γενεθλίων, μπισκότα, muffins και το υπέροχο κέικ καρότου, που έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των πελατών.

image

Ο chef που ξέρει να ισορροπεί τις γεύσεις

Ο chef του εστιατορίου, Oliver Halberstadt, κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη γαστρονομία στα δεκατέσσερά του χρόνια.

image
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Ελβετικό λουκάνικο με τυροσαλάτα, στα μαθήματα μαγειρικής στη σχολή όπου φοιτούσα.

Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Σκόρδο. Κάνει πολύ καλό στην υγεία και προσθέτει επιπρόσθετη γεύση στο φαγητό.

Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Πολύ καλή ισορροπία και συνδυασμό στις γεύσεις μεταξύ αλμυρού, πικάντικου και γλυκού, χρησιμοποιώντας πάντα ολόφρεσκα υλικά.

Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Ολόφρεσκο φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι, εξαιρετικής ποιότητας και γευστικά ισορροπημένο.

Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για φαγητό και τι θα του μαγείρευες;
Τη μητέρα μου. Θα της ετοίμαζα πατάτες au gratin, που ήταν το αγαπημένο της φαγητό.
Πηγή: reporter.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »