Θα ταξιδέψεις αυτές τις μέρες από Λάρνακα – Πάφο; Οδηγίες για διευκόλυνση του κοινού


Υπερπλήρες το Αεροδρόμιο – Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τον Αύγουστο

Η ώρα που όλοι περιμέναμε δηλαδή η αύξηση του τουρισμού, έρχεται με κάποιες οδηγίες προς όλους. Οι οδηγίες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των Αεροδρομίων μας, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί στο μικρότερο βαθμό η ταλαιπωρία των επισκεπτών, ντόπιων και ξένων.

Η Hermes Airports με ανακοίνωση της ενημερώσει το επιβατικό κοινό, ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να καταγραφεί μια πρωτόγνωρη επιβατική κίνηση και στα δύο διεθνή αεροδρόμια της χώρας.

Με στόχο τη διευκόλυνση του κοινού αλλά και την επίσπευση των διαδικασιών, οι αναχωρούντες επιβάτες, καλούνται όπως βρίσκονται στο αεροδρόμιο, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους. Υπενθυμίζεται επίσης στους επιβάτες, ότι κατά το διαβατηριακό έλεγχο,θα πρέπει να έχουν έτοιμα και ανά χείρας τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Κατά τον έλεγχο ασφάλειας, υπενθυμίζεται σε όλους, ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς, η μεταφορά αιχμηρών αντικειμένων στις χειραποσκευές, όπως ψαλίδια, μαχαίρια ακόμη και νυχοκόπτες.Επίσης, απαγορεύεται η μεταφορά μπουκαλιών που περιέχουν οποιοδήποτε υγρό, άνω των 100ml, συμπεριλαμβανομένων και των μπουκαλιών νερού. Η  Hermes Airports στην ανακοίνωση διαβεβαιώνει το κοινό ότι και τα δύο αεροδρόμια της χώρας, είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτή την πρόκληση, που είναι η εξυπηρέτηση αριθμού ρεκόρ επιβατών.

Για τον σκοπό αυτό, όλες οι εταιρείες, τα  τμήματα και οι υπηρεσίες -κυβερνητικές και μη, βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση. Η Hermes Airports , ζητεί τη συνεργασία αλλά και την κατανόηση των επιβατών, προκειμένου να καταστεί πιο εύκολη η διεκπεραίωση των χιλιάδων πτήσεων και να αποφευχθεί όσο το δυνατό περισσότερο, η  οποιαδήποτε ταλαιπωρία του κοινού.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »