Θα λατρέψεις το Theta στο φάρο Περβολιών – Οι πρώτες εικόνες


Πηγή: cyprus.wiz-guide.com

Βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία, τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στον φάρο των Περβολιών, σε ένα υπερυψωμένο σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Το μενού έχει αναλάβει ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου, ενώ στόχος είναι να τιμά και να αναδεικνύει τη Μεσόγειο και τις γεύσεις της σε κάθε πιάτο. Συγκεκριμένα, θα ποντάρει στα θαλασσινά, ενώ θα υπάρχουν και επιλογές από κοκτέιλ και άλλα ποτά, μέσω του lounge bar του.

 

Το Theta αγκαλιάζει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση,

μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα.

 

Πάντως, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη για την επαρχία Λάρνακας, η οποία έρχεται πολύ σύντομα, σκοπό έχει να αγκαλιάσει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες), μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα.

Το Theta Mediterranean, όπως ονομάζεται, έρχεται από τον όμιλο εταιριών Manitaras Group, και συγκεκριμένα μέσω της θυγατρικής Manitaras Bros Ltd, που δραστηριοποιείται ήδη στον χώρο της εστίασης, με τα πολύ δημοφιλή Alchemies και Joel στη Λάρνακα.

Ακολουθώντας το @thetamediterranean και φυσικά το WiZ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία και την εξέλιξη του νέου πολλά υποσχόμενου εστιατορίου της επαρχίας Λάρνακας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »